Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile painea lui Dumnezeu si motivele pentru care sunt numite asa

Horoscop

Zodiile „painea lui Dumnezeu” si motivele pentru care sunt numite asa

Indiferent de situatie, fie ca este vorba despre probleme de familie sau de pene financiare, stresul nu le afecteaza si nici pesimismul nu le atinge. Ele sunt zodiile numite de specialisti si zodiile „painea lui Dumnezeu„. Inedita denumire provine tocmai de la faptul ca vorbim despre nativii care au cel mai bun suflet dintre toti si care sunt cei mai deschisi, generosi si altruisti. Practic, sunt cele mai speciale zodii, create dintr-un aliaj ce le permite sa reziste incercarilor de tot felul si sa se inteleaga cu toti cei din jur, aspect care iese in evidenta mai ales la locul de munca.

Sagetator, Pesti, Fecioara si Gemeni sunt cele patru zodii care schimba viata tuturor celor care intra in contact cu ele intr-un fel sau altul. Odata ce ai cunoscut un astfel de nativ, te vei convinge ca se afla ceva special in aura lor energetica. Cu totii sunt foarte sociabili si dotati cu un magnetism exceptional.

Citeste si: Razboiul zodiilor. Antipatie evidenta intre anumite semne

Cele 2 zodii masculine cu care orice femeie s-ar marita

Excelenti oratori, ei folosesc un limbaj pe intelesul tuturor si cuceresc imediat cu vocea lor incarcata de energii pozitive. La munca, cei care se afla sub semnul acestor zodii reusesc sa se inteleaga bine cu oricine, desi cunoastem ca integrarea intr-un colectiv nu este tocmai la indemana oricui, indiferent ca vorbim de noul venit in echipa sau de cei mai vechi.

Sagetator

Semne de foc, Sagetatorii ajung la maturitatea integrarii sociale pentru ca sunt firi deschise si care sunt atrase in permanenta de calatorii si de explorarea necunoscutului, indiferent de ce natura este acesta. Nativii acestui semn au un destin pe pilot automat care ii programeaza natural sa cunoasca multi oameni si multe locuri. Astfel, ei inteleg mai bine lumea si mecanismele gandirii care stau in spatele ei. Nu mai trebuie sa mire ca, odata ce ajung la acest nivel, Sagetatorii gasesc solutii unde nimeni nu se asteapta. Punctul lor slab este legat, ca si la alte zodii de foc, de pacatosul temperament vulcanic, care ii dezavantajeaza mai ales in dezbateri solide, bazate pe argumente puternice.

Vezi super descrierile celorlalte zodii pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top