Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Zodiile care plang unde nu le vede nimeni. Citeste sfatul zilei de 27 ianuarie 2016!

4 semne zodiacale vor fi cuprinse de tristete. Melancolia si depresia se fac simtite in sufletul acestora. Afla cine sunt in sfatul zilei de 27 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi nu esti in apele tale, dar asta nu te demoralizeaza sa te impui in fata celorlalti. Tine-te bine pentru ca vin curbe serioase! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Renunta la atitudinea agresiva cu care te remarci cu usurinta. Incearca sa intelegi mai bine constructia psihologica a persoanelor pe care le contactezi azi. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te astepta ca dorintele sa se implineasca din prima. Trebuie sa muncesti ceva mai mult pentru ca efectele sa se vada intr-un mod promitator. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Plangi unde nu te vede nimeni si asta pentru ca ti-e dor de o perioada a vietii tale in care nu iti mai bateai capul pentru absolut nimic. E bine sa te descarci din cand in cand. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi esti un artist desavarsit. Iti place sa expui ideile tale fanteziste si ai mari planuri in ceea ce priveste arta. Daca cei din jurul tau se stramba la lucrurile la care te entuziasmezi povestind, nu te intrista! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Este o zi foarte buna pentru tine. Culege energia pozitiva din jur si asta te ajuta sa te ridici de jos, caci ai mare nevoie de asa ceva in aceste momente. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top