Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Zodiile care isi cunosc sufletul pereche si devin parinti in 2018. Este anul lor

In anul 2018, una dintre zodii va reusi sa treaca peste toate greutatile anilor anteriori si sa faca ceea ce nu a reusit in ultimii ani. Isi cunosc sufletul pereche si devin parinti in 2018. Este anul lor.

Daca esti unul dintre reprezentantii acestei zodii, atunci trebuie sa stii ca anul 2018 depinde de actiunile tale, asa ca daca vei profita la maximum de toate oportunitatile, atunci acesta va fi anul in care vei realiza orice vis.

Zodia Gemeni reuseste anul viitor sa isi gaseasca slujba pe care si-a dorit-o prietenii pe care i-a cautat intotdeauna si pe persoana iubita. Cu cat vei gandi pozitiv si vei fi optimist, cu atat anul pentru tine va fi unul plin de oportunitati si de sanse.

Gemenii au uneori probleme sa isi faca prieteni si sa te ataseze cu cineva, insa toata lumea stie ca Gemenii sunt extrem de afectuosi, te fac sa razi si poti avea mereu incredere in ei, asa ca imprieteneste-te cu cineva din acest semn astral.

Anul 2018 te  provoaca sa iti acorzi mai mult timp tie, sa te redescoperi si sa iti folosesti timpul liber pentru a fi   fericit.

Nu uita sa faci lucrurile care te fac fericit si nu te axa numai pe munca, pentur ca anul viitor iti rezerva multe surprize.

In viata personala, gemenii au in anul 2018 parte de lucrul pe care l-au cautat in ultimii ani, de persoana potrivita pe care au asteptat-o  ani de zile. S-ar putea ca o persoana pe care o cunosti si pe care nu ai privit-o pana acum ca pe un potential partener sa devina persoana de care te indragostesti.

Nu iti fie frica sa iesi din zona ta de confort, caci doar asa poti cunoaste pe cineva nou. Daca vrei o aventura, atunci vei avea parte de o relatie sexuala exploziva. Asteapta neasteptatul si gandeste-te chiar si la o sarcina si la un copil.

Este clar anul tau si in cazul carierei, caci ai mari sanse sa avansezi la locul de munca, sa te angajezi intr-un alt loc si sa ai succes. Nu te vei imbogati, insa toate deciziile tale financiare vor fi facute cu cap si vei avea profit.

In planul sanatatii, gemenii vor functiona precum o masina si, in afara de o raceala minora, totul va merge perfect pe acest plan. Sanatatea nu dureaza pentru totdeauana, asa ca pretuieste-o si ai grija sa faci regulat analize si sa fii atent la fizic si la psihic, mai ales.

In luna martie, s-ar putea sa ai parte de mici neintelegeri cu familia, asa ca ai grija sa le rezolvi. In luna august 2017, mercur retrogradeaza si iti afecteaza relatiile cu cei din jur, asa ca fii pregatit sa lupti pentru ele si sa mentii prietenii si relatia cu persoana draga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top