Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Leu isi schimba complet viata in 2017. Ce surprize apar vara

Horoscop anual

Zodia care isi schimba complet viata in 2018. Ce surprize apar pentru ceilalți nativi

Pentru zodia Leu, 2018 va fi un an incarcat cu situatii care mai de care mai interesante. Cel mai imprevizibil dintre nativi va avea ocazia sa isi schimbe definitiv viata.

Cuvantul de care trebuie sa tina cont in 2018 este responsabilitate. Este un an karmic dificil, insa toate obstacolele vor avea rolul de a schimba complet modul de actionare si optica asupra anumitor evenimente.

Anul 2018 este cel mai potrivit an pentru a face schimbari radicale. Cu toate ca vor parea greu de trecut anumite momente, cu putina experienta de viata si oamenii potriviti aproape totul se va sfarsi cu bine.

Cu mult curaj si rabdare, zodia Leu poate deveni vedeta anului

Daca nici in anul 2018 Leul nu va avea curajul sa o ia pe un nou drum, vor urma 9 ani de ghinioane. Relatia cu familia se va imbunatati, iar situatia de la locul de munca se va schimba, de asemenea.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC– LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Felul in care Leul va privi iubirea si tot ce inseamna indragosteala va fi diferit. Apar cateva esecuri in amor in sezonul primaverii, iar nativul de foc se va trezi la realitate.

Unele dezamagiri vin in viata cu scopul de a ne arata cine suntem cu adevarat, ce meritam cu adevarat de la viata. Leul merita mai mult si va avea sansa sa isi dea seama ce tip de partener i se potriveste.

In luna aprilie, Leul va lua decizii esentiale pentru linistea sa sufleteasca. In iunie, in schimb, are sanse uriase sa calatoreasca si nu e exclus sa se stabileasca in alta tara.

Va face impresie buna pe meleagurile pe care va ajunge. Leul isi va recupera sarmul si energia de altadata si numai daca nu va dori nu va profita de toate oportunitatile ce ii vor aparea in cale.

2018 este un an destul de pervers din punct de vedere financiar. Vor exista pierderi de bani si vor fi destul de serioase. Dezastrul din buzunare se va resimti in special in prima parte a anului, imediat dupa 1 ianuarie.

E de inteles oarecum, pentru ca acest nativ este extrem de cheltuitor de sarbatori, chiar daca nu isi permite.

Isi va da seama ca va trebui sa se mai pondereze cu cadourile scumpe pe care le face celor dragi. Reuseste sa ramana cu buza umflata si sa nu primeasca cine stie ce cadouri. Asta i se intampla an de an, iar experienta sarbatorilor din 2016 ii va maturiza din acest punct de vedere.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC– LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

1 Comment

1 Comment

  1. George Ghighimoc

    2016-12-03T18:28:36+02:00 at 2016-12-03T18:28:36+02:00

    Eu am gasit tot ce gandeam despre evolutia personala,si profesionala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top