Connect with us

Revistateo.ro

Venus retrograd in Pesti. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Venus retrograd in Pesti. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Venus intra in miscare retrograda in zodia Pesti. Miscarea aparent retrograda despre care vorbesc astrologii este benefica pentru zodiile care si-au facut temele in ce priveste profesia si dezavantajoasa pentru acei nativi care sunt in continuare in confuzie in ceea ce priveste evolutia lor personala.

Venus retrograd in Pesti – Cum sunt afectate zodiile

Miscarea de retrogradare a planetei Venus a inceput la jumatatea lunii martie, insa de astazi aceasta planeta va proteja harta natala a Pestilor. Iata cum este afectate fiecare zodie:

BERBEC – Acesti nativi sunt incurajati de Venus sa nu se dezarmeze singuri. Pot face schimbari impresionante.

TAUR – Nativii zodiei Taur au parte de momente care mai de care mai interesante, mai cuprinzatoare. Isi vor da seama cat de mult au gresit in ultima vreme si care este solutia perfecta pentru a depasi tristetea.

GEMENI – Cu un Venus destul de pasiv in Casa Iubirii si a Carierei, nativii zodiei Gemeni vor fi usor de ranit in urmatoarea perioada. Sunt extrem de sensibili in fata criticilor, semn ca trebuie sa se adune de urgenta.

RAC – Si nativii zodiei Rac se vor simti testati in aceasta perioada. Trebuie sa munceasca la foc automat, sa dea dovada ca isi merita pozitia si ca au sanse reale sa fie avansati in functie.

CITESTE SI: Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

LEU – Leii au parte de perioade in valuri: ba traiesc perioade pline de romantism, extrem de benefice, ba sunt la marginea depresiei. Acesti nativi au de facut multe schimbari pentru a se repune pe picioare.

FECIOARA – Fecioarele vor fi extrem de ingenioase. Sunt puse in fata unor situatii-limita, fapt pentru care au de pedalat mult. Vor iesi cu bine din toate situatiile tensionate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top