Connect with us

Revistateo.ro

Una dintre cele mai iubite cântărețe a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei. A dezvăluit totul abia acum

Internet

Una dintre cele mai iubite cântărețe a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei. A dezvăluit totul abia acum

Celebra cântăreață Shania Twain a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei vitreg. Considerată prințesa country a anilor ’90, artista nu a avut o viață deloc ușoară. Ea provine dintr-o familie foarte săracă, iar părinții ei nu reușeau să le ofere o viață decentă, fapt pentru care artista a început să muncească de la frageda vârstă de 8 ani.

Deși era zilnic martora, violențelor dintre mama ei și tatăl ei vitreg, Shania a încercat să-și facă o viață mai bună, iar în fiecare noapte mergea într-un club din apropierea casei și cânta, reușind din banii câștigați să-și întrețină întreaga familie.

Însă, coșmarul ei avea să înceapă la vârsta de doar 10 ani, când tatăl ei vitreg a început să o abuzeze sexual, atât fizic, cât și pishic. Cântăreața canadiană, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit într-un interviu pentru The Guardian că era o victimă în mâinile tatălui ei vitreg, Jerry Twain.

A vrut să meargă la Protecția Copilului

„Uff. NU voi intra în detalii. Nu mă deranjează să spun prin ce am trecut, pentru că mă gândesc că este important ca oamenii să înțeleagă că pot supraviețui unor astfel de situații. Eu consider că abuzul sexual merge mână în mână cu abuzul fizic și psihologic, când are legătură cu o persoană pe care o cunoști”, a dezvăluit îndrăgita actriță.

„Agresorii trebuie să te manipuleze, fie înainte sau după, și îmi tot spuneam: Ok, ceva nu este în regulă cu această persoană și nu este deloc bine”, a mai adăugat ea.

Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic. Ea mai are două surori, Jill și Carrie Ann, iar după ce mama ei, Sharon, s-a căsătorit cu Jerry, ea a mai născut un băiat, Mark, și l-au adoptat și pe Darry, nepotul lui Jerry. Sharon și tatăl ei vitreg au murit în 1987, într-un accident de mașină.

„Îmi pare foarte rău pentru mine pentru vremea când eram copil. Puteam să aleg, fie să mă duc la Protecția Copilului ca să mă salvez, fie să…M-am gândit mult și mi-am zis: Dacă mă duc la Protecția Copilului, vom fi separați toți și nu puteam să accept așa ceva, așa că am decis să stăm împreună și la bine, și la rău”, a mai spus artista, pe numele real Eilleen Regina Edwards.
„Înveţi să trăieşti cu binele, dar şi cu răul. Când eşti copil, te agăţi instinctiv de tot ce-i bun“, a mai spus ea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top