Connect with us

Revistateo.ro

Umbrele trecutului reapar pentru 2 zodii. Citeste sfatul zilei de 27 februarie 2016

Sfatul zilei

Umbrele trecutului reapar pentru 2 zodii. Citeste sfatul zilei de 27 februarie 2016

Nativii Gemeni si Leu trebuie sa se confrunte cu umbrele trecutului, care apar pe neasteptate in viata lor. Citeste sfatul zilei de 27 februarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Esti gata sa abandonezi lupta si asta nu te ajuta cu nimic din punct de vedere psihologic. De ce nu mai astepti putin ca sa vezi ce se intampla pana la final? Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu analiza o singura varianta de lucru. Esti pus in fata unei situatii pe care, e drept, e greu sa o gestionezi, insa uita-te mai bine in jur pentru a-ti pune in functiune creativitatea si ideile ingenioase. Numarul norocos al zilei: 3.

Top 4 zodii cu noroc in dragoste in luna martie

Top 3 zodii cu noroc la bani in luna martie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O persoana din trecut, despre care nu mai stiai absolut nimic, revine in viata ta cu reprosuri. Pregateste-te cu argumentele necesare! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te paste un gand de calatorie si vrei al naibii de mult sa pleci cat se poate de repede. Din pacate, banii vor constitui principala ta problema in periplul tau, asa ca mai bine fa niste economii inainte de a-ti pregati bagajele. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Remuscarile te fac sa nu dormi bine. Daca ai gresit cuiva important in trecutul tau si simti ca trebuie sa clarificati problema, chiar si in ultimul ceas, fa-o. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

In fata ta apare o poarta magica ce te poate duce spre un nou drum. Esti curajos sa abandonezi totul pentru o viata mai buna? Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top