Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Ultimul sfat al zilei din 2015. CUVANTUL cu care fiecare zodie trebuie sa intre in noul an

Ne despartim de 2015, cu bunele si relele pe care acest an ni le-a adus. Este timpul sa privim spre viitor. Vezi in sfatul zilei de 31 decembrie 2015 care este lectia/ cuvantul cu care trebuie sa porneasca fiecare nativ in 2016!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Esti o persoana cam dura uneori, iar ceea ce te-a invatat 2015 este ca nu e suficient sa fii capos si sa iti faci treaba bine. Iti lipseste un cuvant de care trebuie sa tii cont: CREATIVITATE! Lasa-ti imaginatia sa isi faca de cap in noul an! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cuvantul cu care trebuie sa intri in noul an este VESELIE. Sterge-ti lacrimile amare si uita de raul pricinuit de cei din jurul tau in 2015. Este timpul sa te gandesti numai la tine si sa te bucuri de fiecare moment pe care ti-l ofera viata. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

CITESTE SI: PROBA DE FOC LA INCEPUT DE 2016: Zodia care va trebui sa se imprieteneasca cu DUSMANII

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cuvantul de care trebuie sa tii cont pentru intrarea in 2016 este JOC. Joaca-te! Permite-ti sa iti experimentezi si mai mult decat pana acum spiritul ludic. Nu te intimida in fata celor care te iubesc si te vor aproape. Accepta orice provocare! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai nevoie de RESPONSABILITATE pentru 2016. Acesta este termenul care te va urmari de acum incolo. Viata ta se va schimba si mai mult decat pana acum si trebuie sa tii cont de toate incercarile la care vei fi supus de maine incolo. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cuvantul tau este… SCHIMBARE! Da! Trebuie sa renunti la paradigmele dupa care ti-ai guvernat pana acum existenta si sa faci tot posibilul sa nu permiti fricii sa puna stapanire pe tine. Schimba-te! Viseaza! Profita de toate momentele pe care ti le ofera viata! Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Cuvantul magic pentru tine este IUBIRE. Iubeste neconditionat, da-le sanse celor care vor sa te cunoasca. Incearca sa ai o relatie, sa cladesti idealuri comune cu partenerul tau. Calatoreste cu el, simte-te bine, pentru ca meriti! Numarul norocos al zilei: 22.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top