Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Trei zodii carora le merge bine in luna Octombrie. Una dintre ele nu va uita ziua de 7

Mercur, Jupiter, Saturn si Venus fac jocurile in luna octombrie  pentru majoritatea semnelor zodiacale. Va fi o perioada plina de suisuri si coborasuri.

In timp ce  unii nativi vor castiga bani fara prea mult efort, iar altii vor avansa in plan sentimental si chiar vor reusi sa isi intalneasca persoana pe care o asteptau de ani de zile.

In luna octombrie, se recomanda meditatia si gandirea si mai putin actiunea, fara o gandire in prealabil, iar trei zodii vor reusi sa aiba parte numai de lucruri bune si va fi cea mai buna luna din an pentru ei.

Trei zodii carora le merge bine in luna octombrie

Nativii din zodia Taur au trecut prin clipe grele in ultimele luni, insa acest lucru se schimba radical in luna octombrie. S-au asezat la casa lor, planuiesc sa intemeieze o familie si la locul de munca le merge excelent.

Taurii se bucura din plin de noile perspective care li se ofera, iar cei care nu au un partener de viata, deja au pornit la vanatoare si au mari sanse pentru a o cunoaste, intr-un mediu neasteptat si intr-un moment pe care il vor tine minte pentru totdeauna. Este posibil chiar sa isi intalneasca sufletul pereche si nu ii vor mai da drumul din suflet si din brate.

Citește și: Horoscop luna octombrie 2016

Balantele au simtit in ultimele luni ca nimic nu merge asa cum ar trebui, s-au certat mult, au avut probleme de sanatate si s-au certat in instantele de judecata. A venit momentul pentru nativii din zodia Balanta sa rada din nou din toata inima, sa isi recastige autostima. Din 22 octombrie,  vei putea rasufla usurat sa spui ca incep sa se vada eforturile tale in ce priveste cariera. Pana pe 22 sau chiar 23 octombrie situatia financiara va fi una oscilanta.

Pestii incep sa culeaga roadele muncii lor, iar emotiile care le-au dat batai de cap in ultimele saptamani se vor domoli incepand cu 7 octombrie, o data pe care nu o vor uita niciodata. Pe 7 octombrie se vor produce cateva lucruri interesante, cand prezenta Mercur in casa a 8-a  le va potenta spiritul de lider.

Toate problemele financiare pe care le aveau se vor domoli in luna octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top