Connect with us

Revistateo.ro

Educatie

Trei moduri prin care ramai insarcinata, chiar daca folosesti o metoda de protectie

Pana acum, desi specialistii au incercat ani de zile sa creeze o metoda care sa asigure 100% eficienta impotriva unei sarcini nedorite, doar abstinenta este cea care a reusit acest lucru.

Cum insa viata sexuala este foarte importanta pentru un cuplu, fiecare alege o metoda de protectie, care sa ii salveze de o sarcina nedorita.

Astfel, pilula anticonceptionala, prezervativul, diafragma ori spermicidele. Inainte de a alege o metoda de protectie, trebuie sa stii ce ti se potriveste cel mai bine, pentru a nu avea suprize.

Iata cele mai raspandite mituri in jurul contraceptiei.Faptele au demonstrat ca o femeie poate ramane insarcinata chiar daca:

  • are contact sexual pentru prima data si nu are orgasm
  • barbatul se retrage din vagin inainte de a ejacula;
  • are contact sexual in timpul menstruatiei;
  • adopta o anumita pozitie in timpul contactului sexual.

Iata care sunt alte moduri prin care o femeie poate ramana insarcinata, chiar daca foloseste o metoda de contraceptie.

In primul rand, rupe ambalajul prezervativului in graba. Aceasta este una dintre cele mai comune greseli care pot conduce la o sarcina nedorita. Prezervativele sunt destul de sensibile si se pot gauri atunci cand tragi cu dintii de ambalajul lui sau folosesti un foarfece. Ia-te dupa linia care iti arata cum sa il deschizi si astfel previi orice rupere si accident.
Cele mai erogene cinci puncte erogene ale unei femei. La ultimul nu te-ai fi asteptat

De asemenea, sfatuieste-l pe partenerul tau sa nu faceti sex inainte de a pune prezervativul, caci acesta poate preejacula, iar spermatozoizii pot ajunge foarte usor in vagin.

Verifica periodic data de expirare a prezervativelor pe care le ai in casa. Trebuie tinute departe de caldura si de umiditate, la un loc intunecat si racoros. Portofelul nu este cea mai buna solutie, caci se poate deteriora extrem de usor.

Folosesti un lubrifiant nepotrivit – trebuie sa ai mare grija la ce lubrifiant folosesti, caci unul pe baza de ulei sau gel de petroleum poate provoca ruperea prezervativelor in timpul partidei erotice, atunci cand lumea iti este mai draga. Foloseste mai degraba produse pe baza de silicon sau apa.

CITESTE SI: Insarcinata de cinci ani. Vrea sa isi nasca bebelusul cand va fi de varsta gradinitei

Lauren lucreaza in Denver, Statele Unite ale Americii si este insarcinata de 260 de saptamani.

Femeia poarta o sarcina de cinci ani, cinci zile si noua ore si si-ar dori ca sa nasca. Dar pentru ca 86% din companiile din Statele Unite ale Americii nu le permit tinerelor mame sa stea cu copilul in concediu de maternitate, Lauren a decis sa ramana insarcinata.

In fiecare zi, aceasta incearca sa ajunga cu bine la birou. Si-a luat o minge medicinala si isi tine picioarele pe ea in timp ce munceste. Colegii o ajuta sa se ridice atunci cand pleaca la baie. Si drumurile pana la baie sunt grele si extrem de dese.

Nici in lift nu este mai usor, caci burta sa uriasa impiedica usile sa se inchida. Colegii o privesc si o compatimesc, iar alte colege insarcinate se mira de burta ei.

Desi si-ar dori sa plece intr-o alta tara in care sa poata sta cu copilul acasa, din 2012 nu mai are voie sa calatoreasca pe rute mari cu avionul.

Lauren s-a hotarat sa isi nasca bebelusul atunci cand va avea deja sase ani, ca sa il trimita direct la scoala. Nici Lauren si nici sotul ei nu pot lua concediu de maternitate ori de paternitate.

Filmuletul este un manifest pentru Congresul american. Insarcinata de cinci ani
Din fericire, acest caz nu este adevarat, ci doar un mesaj pe care Parteneriatul National pentru Femei si Copii(PSA) l-a adresat membrilor Congresului. PSA le cere acestora sa faca presiuni pentru ca toate companiile sa acorde concediu de maternitate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top