Connect with us

Revistateo.ro

Filme

TOP 5 FILME DE VAZUT DUMINICA SEARA

TOP FILME de DUMINICA. Dacă te-ai trezit de dimineață iar afară vremea nu este așa cum ți-ai dorit, ba mai mult, plouă și tu tot ai vrea să ieși din casă, îți recomandăm 5 filme care mertiă văzute într-o astfel de zi. 

CITESTE AICI: Top 5 filme de dragoste

RIDDICK (Riddick)

TOP FILME de DUMINICA. Riddick, cel mai recent capitol al sagăi fenomen începute în 2000 de hitul SF Pitch Black și continuate cu succes în 2004 de blockbusterul The Chronicles of Riddick, îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie. De această dată, trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor, devenind astfel mai puternic şi mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să ştie că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, şi să o salveze de la distrugere.

ABOUT TIME (Era și timpul)

După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună… găsindu-şi o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase.

WE’RE THE MILLERS (Noi suntem familia Miller)

Un dealer de droguri cu vechime în domeniu vindeiarbă în mod discret și fără a fi prins dar este jefuit și astfel rămâne dator vândut. Acum are nevoie să aducă un transport uriaș din Mexico pentru a-și plăti datoriile însă ca acest plan să funcționeze, el se gândește că ar fi util dacă ar avea o familie.

BATTLE OF THE YEAR (Bătălia anului)

TOP FILME de DUMINICA. vând personaje bine conturate şi secvenţe vibrante de dans, BATTLE OF THE YEAR are loc în lumea B-boying – dansul urban cunoscut mai degrabă sub numele de “breakdancing”. Imagini de neuitat constituie cadrul în care se derulează poveştile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se luptă, însufleţiţi de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), să-şi împlinească visele, în ciuda faptului că sunt prost înţeleşi de societate şi chiar de familiile lor. Filmul prezintă evoluţii electrizante de dans şi demonstraţii uimitoare de forţă şi graţie, arătând cum a evoluat un dans de pe străzile New York-ului devenind o formă înălţătoare de artă pentru o bună parte a generaţiei tinere de pe glob.

ELYSIUM (Elysium) 

TOP FILME de DUMINICA. În anul 2154, omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium şi restul oamenilor, prizonieri pe un Pământ suprapopulat, cu resursele naturale epuizate. Disperaţi, aceştia din urmă ar face orice ca să scape de sărăcia şi mizeria în care trăiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele două lumi este Max (interpretat de Matt Damon), care este nevoit să accepte o misiune periculoasă şi ieşită din comun. Riscându-şi viaţa, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat forţele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster). Dacă reuşeşte să-şi ducă la bun sfârşit misiunea, Max îşi va salva nu numai propria viaţă, ci şi pe a altor milioane de oameni de pe Pământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Filme

To Top