Connect with us

Revistateo.ro

Taurii regasesc ceva ce considerau ca au pierdut. Citeste sfatul zilei de 10 martie 2016

Sfatul zilei

Taurii regasesc ceva ce considerau ca au pierdut. Citeste sfatul zilei de 10 martie 2016

Taurii regasesc un lucru care ii vor ajuta de azi inainte din punct de vedere emotional. Citeste sfatul zilei de 10 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Spune-le si celorlalti ce decizii iei pentru ca s-ar putea sa te trezesti descumpanit atunci cand vei cere ajutor data viitoare. Nu te baza pe buna credinta a nimanui, mai ales cand vine vorba de bani. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Recuperezi afectiunea familiei si te energizeaza foarte mult cuvintele celor dragi. Nu uita de ai tai oricat de multe lucruri ai avea de facut. Numarul norocos al zilei: 4.

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

Cand se vor afla planetele in faza retrograda in 2016 si care sunt amenintarile acestora

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi nimeresti intr-un mediu ostil si iti amintesti de indoielile pe care anumiti prieteni le aveau la adresa ta. Data viitoare asculta mai atent ce ti se reproseaza. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti amintesti de un succes mai vechi si pleci spre noul tau traseu profesional pornind de la acest punct. Nu e suficient sa te bazezi pe reusitele trecutului. Daca vrei sa obtii ceva consistent si de durata pentru linistea ta in cariera, munceste mai mult. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti place sa fii inconjurat de oameni de valoare si azi te bucuri de o parte dintre acestia. Te vezi norocos pentru ca ai de la cine sa ceri sfaturi. Stai cat mai aproape de ei! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Temerile celor din jurul tau te afecteaza si pe tine. Ideal ar fi sa nu te mai lasi cu capul plecat in fata celorlalti. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top