Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 9 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 9 aprilie 2017

Nativii zodiei Fecioara trec prin momente destul de complicate. Au nevoie sa se rupa complet de anumite persoane toxice. Citeste sfatul zilei de 9 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 9 aprilie 2017

BERBEC – Evita excesele culinare oricat de mult pofte ai avea azi. Incearca sa pastrezi o dieta cat mai echilibrata. Numarul norocos al zilei: 11.

TAUR – Cei de langa tine te redescopera asa cum te stiau candva. Bucura-te de caldura persoanelor la care tii. Numarul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Fii ferm daca vrei sa schimbi mediul in care iti desfasori activitatile de ceva vreme. Numarul norocos al zilei: 3.

RAC – Te suprind anumite atitudini si nu ai idee de unde sa le iei. Oricat ti-ai explica anumite lucruri, nu vei intelege 100% ce se intampla. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

LEU – Visezi la niste bani, dar iti e atat de lene sa pui osul la treaba pentru ei… Crezi ca ii vei obtine stand? Numarul norocos al zilei: 5.

FECIOARA – Te confrunti cu o situatie delicata, care apare o data la 3 ani. Ai de facut o alegere cruciala. Nu mai gandi cu inima de data asta! Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top