Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 8 iunie 2018. Vin vremuri bune!

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 iunie 2018. Vin vremuri bune!

Află din sfatul zilei de 8 iunie 2018 care sunt lucrurile care te așteaptă astăzi din punct de vedere astrologic. Ce îndemn au astrele pentru tine?

Sfatul zilei de 8 iunie 2018 pentru zodia ta

BERBEC: Pune suflet în ceea ce crezi cu tărie. Nu trata munca pe care trebuie să o duci la bun sfârșit cu superficialitate. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Privește-te într-o lumină mai îngăduitoare. Riști să cazi în cealaltă pantă, cea a absurdului și nu e tocmai în regulă. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Ai de-a face cu tot felul de persoane noi și te cam debusolează unele întâlniri. Este momentul să schimbi lucrurile fără să te mai preocupi de părțile negative. Numărul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Cifra zilei de 8 iunie 2018. Vibrațiile cifrei 7

Horoscop 8 iunie 2018. Cele mai norocoase zodii ale zilei

RAC: Poți realiza atât de multe lucruri încât nici tu nu ai habar. Este evident că viața ta se schimbă în bine. Bucură-te de fiecare mic succes. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioarele au nevoie de o ieșire

LEU: Ai nevoie în primul rând de relaxare. Îți trebuie niște motive de bucurie, dar tu nu vezi lucrurile frumoase din jur tocmai de la atâta stres și agitație. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Trebuie să fii într-o conexiune directă cu natura. Ești obligat să te mai destinzi, să lași preocupările profesionale la o parte măcar pentru câteva clipe. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Vrei ca lucrurile să se desfășoare cinstit, dar numai de cinste nu dai la ceilalți. Impune-te. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Nu te juca cu resursele financiare pe care le ai la dispoziție căci nu se optimizează absolut nimic de pe o zi pe alta. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Înainte să emiți pretenții de la ceilalți, e bine să îți demonstrezi anumite lucruri ție. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Lasă atitudinea asta comodă la o parte și concentrează-te mai mult pe ce ai de dus la bun sfârșit. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Tragi de tine prea mult și poate că e timpul să te calmezi nițel. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Fii mai atent cu propriile tale nevoie înainte de toate. Trebuie să te pui pe primul loc. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top