Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 8 iulie 2018. Balanțele trebuie să pună piciorul în prag

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 iulie 2018. Balanțele trebuie să pună piciorul în prag

Gemenii trebuie să fie mai atenți la nevoile celor din jurul lor, iar Balanțele trebuie să își exprime mai clar sentimentele în fața celor din jurul lor. Citește sfatul zilei de 8 iulie 2018 pentru zodia ta.

Berbec: Învață să te bucuri de lucrurile mici pe care cei din jurul tău ți le oferă și nu da dovadă de superficialitate. Cu o altă ocazie, acei oameni nu se vor mai gândi să îți dea ceva. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur: Învață să o lași mai moale atunci când vine vorba de muncă și să petreci mai mult timp cu cei dragi ție. Toți aveți nevoie de o ieșire împreună, așa că ar trebui să profiți de orice idee pe care ți-o dau cei din jur cu privire la o ieșire. Numărul norocos al zilei este 7.

Gemeni: Învață să fii mai atent la nevoile partenerului și nu te mai gândi numai la tine. Doar discutând clar și răspicat ceea ce vă deranjează unul la celălalt puteți trece mai ușor peste această zi care se anunță complicată. Numărul norocos al zilei este 11.

Rac: Este timpul să te detașezi de trecut și să fii mai deschis către o nouă relație, un loc de muncă sau o persoană care îți poate deveni prieten bun. Ieși din carapacea ta mai des. Numărul norocos al zilei este 3.

Leu: Ai parte astăzi de o revedere care îți va produce multă bucurie. Te vei pune la punct cu unele lucruri despre care nu mai știi nimic și ți se va aduce aminte de o persoană specială. Numărul norocos al zilei este 1.

Fecioară: Intervin o serie de schimbări în ceea ce privește modul de a face anumite lucruri prin casă. Poate că discuțiile cu partenerul de viață cu privire la niște reguli nu vor fi în zadar. Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu Iulie 2018

Balanță: Astăzi trebuie să pui piciorul în prag și să dezvălui care îți sunt sentimentele, cu adevărat. O persoană din jurul tău așteaptă un răspuns pe care trebuie să îl dai azi. Numărul norocos al zilei este 5.

Scorpion: Ai nevoie de un semnal din partea prietenilor pentru a ieși sau pentru a organiza tu o ieșire în aer liber ori în club. Profită de ziua liberă și bucură-te de compania celorlalți. Numărul norocos al zilei este 9.

Săgetător: Nu spune lucruri de care nu te poți ține de cuvânt. Nu face promisiuni astăzi pe care nu le poți respecta, deoarece poți crea un conflict fără să vrei. Numărul norocos al zilei este 8.

Capricorn: Nu te simți în apele tale astăzi și din acest motiv parcă ai vrea să stai singur. Nu îi goni pe cei care îți vor binele și se preocupă de starea ta. Numărul norocos al zilei este 1.

Vărsător: Intervin o serie de schimbări în planurile tale și îți dorești să duci totul la capăt cu bine. Nu te extenua, însă, pentru că ai nevoie să fii fresh zilele următoare. Numărul norocos al zilei este 13.

Pești: Mare atenție la tonul pe care îl folosești astăzi. Unele cuvinte pot fi la fel de dureroase ca niște fapte, așa că păstrează-ți calmul și fii mai diplomat. Numărul norocos al zilei este 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top