Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 3 mai 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 mai 2017

Nativii zodiei Fecioară vor lua parte la o serie de momente destul de grele pentru sufletul lor. Citește sfatul zilei de 3 mai 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 3 mai 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Te preocupă prea mult viețile celor din jur și omiți să faci curățenie în propria ta ogradă. Ai grijă să nu fie prea târziu! Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Ferește-te de așa-zișii binevoitori. Toată lumea se pricepe la tot, iar ție ți-a ajuns cu atâția experți în jur. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Fii pregătit pentru o zi în care vei auzi tot felul de reproșuri, care mai de care mai hilare. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC – Nu contează ce spun ceilalți câtă vreme știi foarte bine ce ai de făcut. Fă-ți planurile ținând cont de experiența ta vastă. Numărul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Previziuni karmice 1-7 mai 2017. Săptămâna revoltelor

LEU – Pentru tine această zi poate avea un efect nedorit. De dimineață te trezești într-un conflict din care nu înțelegi nimic. Respiră adânc și caută o soluție pașnică. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Se spune că de ce ți-e frică nu scapi. Azi afli câteva lucruri dureroase despre anumite persoane. Fii tare! Numărul norocos al zilei: 6.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top