Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 23 februarie 2016

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 23 februarie 2016

Un sfat bun pentru fiecare zodie! Vezi cum sa te pregatesti pentru ziua aceasta! Citeste sfatul zilei de 23 februarie 2016!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu incerca sa ignori sau sa nu iei in serios limitele impuse, pentru ca risti sa fii sanctionat. Astazi nu prea iti iese sa „mergi la ghici”, asa ca ai grija sa fii cat se poate de corect. Nu merge sa scapi cu o gluma de reguli severe si nici de sarcinile care iti revin! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu incerca sa desfiintezi azi ideile altora, doar crezand ca stii tu mai bine, pentru ca nu ai cele mai bune argumente! Cateodata e mai bine sa iti tii opiniile pentru tine si sa astepti momentul oportun pentru a le demonstra celorlalti ca ai dreptate. Numarul norocos al zilei: 8.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016. Ce zodie va trebui sa stranga cureaua

PREVIZIUNI KARMICE 22-28 FEBRUARIE 2016. Luna Plina in Pesti deschide portile succesului pentru 2 zodii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii tu cel care ii intelege si ii tolereaza pe cei din jur, chiar si atunci cand nu au dreptate. Mai ales daca e vorba despre oameni mai tineri decat tine, adu-ti aminte cum erai tu la varsta sau in situatia lor, si trece-le cu vederea aroganta inofensiva. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai grabi lucrurile si lasa-le sa evolueze de la sine! Daca esti multumit de ce ai facut si esti convins ca ce a depins de tine ai facut cu succes, nu te teme – vor aparea si rezultatele! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu iti place sub nicio forma sa pierzi, insa poate ca e bine sa lasi un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Sigur undeva este o eroare sau o neintelegere si e mai bine sa lamuriti lucrurile! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Priveste foarte atent in viitor si in planurile tale, pentru ca vei sti exact ce cale sa apuci. Fie vei primi o propunere sau descoperi noi oportunitati, sansele sunt de partea ta! Numarul norocos al zilei: 5.

Continuare in continuare sfatul zilei de 22 februarie 2016

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top