Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 22 iulie 2018, Probleme uriașe pentru Capricorni

Citește sfatul zilei de 22 iulie 2018 și află care sunt principalele provocări ale zilei de duminică, 22 iulie 2018.

Sfatul zilei de 22 iulie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Trebuie să te gândești cât de mult rău poți face prin inacțiune. Dacă stai deoparte și vezi anumite lucruri, ești complice. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu te mai plânge atâta de situația ta financiară pentru că dacă nu faci nimic să o îmbunătățești totul va fi la fel. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: La tine este cheia rezolvării unei probleme mai vechi a unui prieten. Fă bine și oferă soluția corectă. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Nimic nu se compară cu o duminică petrecută alături de cei dragi, o duminică în care te simți bine pur și simplu. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai atâtea talente dar nu profiți de niciunul dintre ele. E timpul să te perfecționezi într-un domeniu. Numărul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 iulie 2018. Soarele intră în Leu

FECIOARĂ: E o duminică bună pentru meditație, pentru a sta tu cu tine, cu cărțile tale, cu ceaiul tău, cu grădina ta. Vei trage concluzii sănătoase azi. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Ești pornit pe cineva fără motiv și asta cântărește destul de mult în ecuația ta amoroasă. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Lasă gura mare și ar fi bine să înveți să și taci. Prea ești arțăgos în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Te trec puțin fiorii la gândul că mai e puțin și se termină vara și nu ai făcut mare lucru. De ce nu profiți de timpul rămas? Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Tu ești singurul capabil să rezolve anumite probleme, acele probleme care țin de viața ta sentimentală. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Pregătește-te pentru o zi în care vei afla tot felul de adevăruri deloc plăcute despre un apropiat. NUmărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că este fericirea ta. Numărul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top