Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 19 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 19 aprilie 2017

Gemenii sunt din ce în ce mai dezinvolți, mai curajoși. Reușesc sa obțină câteva informații esențiale pentru viitorul lor profesional. Citește sfatul zilei de 19 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 19 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Toată lumea vrea ceva de la tine și nu ai habar pe cine să mulțumești prima și prima oară. Gândește-te în primul rând la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Realizezi că tactica pe care ai abordat-o până acum la locul de muncă nu a dat cine știe ce roade. E timpul să faci o schimbare la 180 de grade. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Dezinvoltura ta, puterea de a vedea lucruri frumoase acolo unde oamenii cred că nici iarba nu iese la lumină te ajută să primești ceea ce meriți, ceea ce te împlinește. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 6.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 17-23 aprilie 2017

RAC – Nu te crampona în chichițele pe care rudele ți le tot invocă. Lasă-i să creadă ce vor despre munca ta. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Pune punct situației în care te afli de ceva vreme. Meriți o schimbare, meriți o viață nouă. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Nu îți mai creiona destinul în funcție de dorințele celorlalți, de piedicile pe care ți le pun zi de zi. Numărul norocos al zilei: 4.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top