Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 15 martie 2016

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 15 martie 2016

Sfatul zilei de 15 martie 2016. Vezi ce trebuie sa iei in calcul in aceasta zi, conform astrelor si zodiei tale!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu iti fie teama sa iei decizii, caci ele vor fi utile peste ceva timp. Ai mai mult curaj, dar ai si rabdare caci drumul pe care te afli acum este unul lung. Din fericire el te va duce exact acolo unde trebuie si unde iti doresti. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii sincer si deschis spre proiecte noi. Nu iti fie teama sa te asociezi cu un amic care are idei briliante, caci rezultatul va fi grozav. Ar trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce ai de facut si sa iti pui ordine in planuri! Numarul norocos al zilei: 5.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Desi depui efort maxim pentru realizarea obiectivelor tale, ar trebui sa ai mai multa rabdare. Lucrurile nu se pot intampla peste noapte, iar minunile pe care tu le astepti sunt cam rare si nu vor aparea in cazul tau. Este indicat sa muncesti cu acelasi chef nebun ca pana acum. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pastreaza-ti optimismul caci te va ajuta foarte mult. Ar trebui sa fii mai bland si sa privesti lucrurile cu mai mult calm. In ultimele zile nu ai fost in apele tale si acum este momentul sa iti revii si sa te porti diferit cu cei de langa tine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Graba strica treaba, asa ca ai face bine sa iei lucrurile cu calm, chiar daca vrei sa ajungi repede unde ti-ai propus. Tine cont de faptul ca toti oamenii care apar in calea ta sunt acolo cu un scop important si te vor invata ceva ce nu stii. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Relaxeaza-te atunci cand ajungi acasa, caci, ai nevoie cu siguranta de cateva momente doar pentru tine, dupa ziua incarcata pe care o ai. Nu fi atat de dur si priveste lucrurile cu mai multa blandete. Nu uita ca nu toti oamenii gandesc la fel ca tine. Numarul norocos al zilei: 5

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top