Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 14 iulie 2018. Balanțele vor avea o zi de vis

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 iulie 2018. Balanțele vor avea o zi de vis

Sfatul zilei de 14 iulie 2018. Se anunță o zi de vis pentru Balanțe. Află ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 14 iulie 2018

BERBEC. Vei simți nevoia să fii singur în această zi. Ai nevoie de timp pe care să îl petreci tu cu tine. Vei vedea că te va ajuta mult. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR. Nu îți face giji în privința lucrurilor negative care se spun despre tine. Oamenii vorbesc oricum, indiferent de ceea ce vei face. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI. Ai vrea să faci tot ceea ce ți-ai propus, dar nu uita că ești om, nu robot. Nu face mai mult decât este necesar. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC. Vrei să fii în centrul atenției, dar ai grijă cum ajungi acolo. Fă lucururi pozitive. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU. Ai șanse mari astăzi să obții ceea ce îți dorești. Dar nu grăbi lucrurile. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ. Ai muncit mult, așa că acum doar odihnește-te! Ai nevoie de asta! Nu ai de ce să te simți vinovat pentru că îți rezervi timp și pentru tine. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ. Ești o persoană plină de energie, așa că vei face tot ceea ce îți trece prin cap. Va fi o zi de vis pentru tine. Bucură-te de ea. Numărul norocos al zilei: 12.

SCORPION. Ai senzația că nimic nu se așază așa cum îți doreai. Dar încearcă să vezi și părțile pozitive. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR. Vrei să te bucuri de mai mult timp alături de cei dragi, dar parcă nu știi cum să îți împarți timpul. Fă ceea ce simți că e mai important. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN. Nu ai încredere în tine, iar asta nu te va ajuta deloc. Mai ales astăzi. Nu uita cine ești. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR. Îți este dor de o persoană specială pentru tine. Indifernet de ceea ce s-a întâmplat între voi, nu lăsa orgoliul să te împiedice să îi spui ce simți. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI. Ai încredere în ceilalți. Nu toți oamenii îți vor răul. Obișnuiește-te cu ideea că ți se pot întâmpla și lucruri bune. Numărul norocos al zilei: 8.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top