Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 13 iulie 2018. Una dintre zodii primește critici astăzi

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 13 iulie 2018. Una dintre zodii primește critici astăzi

Sfatul zilei de 13 iulie 2018. Citește sfatul zilei pentru zodia ta. Una dintre zodii trebuie să spună lucurilor pe nume și să ia o decizie importantă. Tu ce zodie ești?

Berbec: Ai o mulțime de lucruri de făcut astăzi și încerci să duci la capăt un proiect important, pentru a avea un weekend liniștit. Nu încerca să te împarți în mai multe locuri, deoarece vei da greș în toate și îți vei atrage critici. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur: Te gândești din ce în ce mai mult dacă este bine ceea ce faci în ceea privește locul de muncă. Nu te simți tocmai în regulă cu lucrurile care ți se cer în fiecare zi și iei în considerare o schimbare. Nu da însă vrabia din mână pe cioara pe de gard. Numărul norocos al zilei este 7.

Gemeni: Nu te mulțumi cu lucrurile care ți se spun astăzi și încearcă să faci o mică verificarte dacă totul este adevărat. Nu ai vrea să fii indus în eroare și să faci o gafă mai târziu. Alocă puțin timp pentru o a doua variantă și vei ști apoi ce ai de făcut. Numărul norocos al zilei este 9.

Rac: Simți că persoanele din jurul tău nu au nimic în comun cu tine, chiar dacă nu știi prea multe lucruri despre ei. Ieși din carapacea ta și fii mai deschis în legătură cu tine, pentru a-i face și pe ei să își deschidă sufletul mai ușor. Vei afla că sunt oameni cu care ai ce vorbi. Numărul norocos al zilei este 5.

Leu: Ești pus în fața luării unei decizii definitorii pentru viitorul tău. Spune lucrurilor pentru nume și cere-ți drepturile care ți se cuvin, deoarece nimeni nu va începe să îți ofere ceva până nu ceri tu acele lucruri. Numărul norocos al zilei este 1.

Fecioară: Fii mai rațional și gândește-te că lucrurile nu pot funcționa mereu așa cum îți dorești. Oricât ai încerca să deții controlul în tot, uneori lucrurile îți pot scăpa din mânâ și trebuie să accepți acest lucru. Învață să asculți și de ceilalți. Numărul norocos al zilei este 2.

Balanță: Ai parte de o întâlnire extrem de interesantă astăzi. Scoate la iveală toate calitățile de cuceritor pe care le ai. Nimeni nu poate rezista șarmului tău și știi exact cum să te faci plăcut în orice situație. Numărul norocos al zilei este 7.

Scorpion: Ești pregătit să faci față tuturor provocărilor care ies în cale în perioada următoare. Ești foarte optimist în ceea ce privește viitorul tău. Știi că ai calitățile necesare pentru a reuși și nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze. Numărul norocos al zilei este 3.

Săgetător: Ești pus în situația de a fi un lider și trebuie să știi că lumea va fi cu ochii pe tine. Fii foarte atent la ceea ce spui și la ceea ce faci, pentru că cei din jurul tău ar putea fi nemiloși. Numărul norocos al zilei este 1.

Capricorn: Fii mai discret în legătură cu viața ta personală. Dacă lumea te știa o persoană extrem de secretoasă, în ultima vreme ai început să faci foarte multe dezvăluiri. Nu știi la cine pot ajunge aceste cuvinte, așa că fii mai rezervat, chiar dacă te bucuri de schimbările din viața ta. Numărul norocos al zilei este 6.

Peștii trebuie să fie mai atenți la nevoile partenerului de viață

Vărsător: Niște cuvinte ale unei persoane apropiate s-ar putea să te rănească profund. Gândește-te că toți avem zile mai bune sau mai rele, așa că poate nu a fost ceva planificat. Fii puțin mai înțelegător. Numărul norocos al zilei este 7.

Pești:
Fii mai atent la nevoile persoanei iubite, pentru că se simte cam neglijată. Niște cuvinte frumoase și niște gesturi mici sunt de ajuns pentru a reaprinde flacăra iubirii. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top