Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 11 octombrie 2018. Iată ce trebuie să faci astăzi pentru a avea o zi reușită. Care sunt zodiile care primesc niște sfaturi prețioase.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 11 octombrie 2018

Sfatul zilei de 11 octombrie 2018. Două zodii învață astăzi că dacă cer ajutorul celor dragi vor reuși să treacă mult mai ușoe peste clipele grele din viața lor. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Nu te bucura de insuccesul celorlalți, pentru că se poate ca roata să se întoarcă. Mai bine gândește-te cum să faci tu tot posibilul să treci peste piedicile care ți se pun la serviciu azi. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Ascultă-ți mai des partenerul de viață, deoarece s-ar putea să ai o mare surpriză în viitorul apropiat. Sfaturile persoanelor dragi ție sunt de mare preț azi pentru ca ție să îți meargă bine. Numărul norocos al zilei este 8.

GEMENI: Învață că nu poți face totul singur, așa că cere ajutorul fără să îți fie teamă că vei fi judecat. Din când în când, ai nevoie și să lași controlul altcuiva și să stai în spate, unde să înveți ce ți se spune. Îți va prinde bine această experiență. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Nu te teme să încerci lucruri noi, ai nevoie de aceste experiențe inedite pentru a te maturiza și pentru a-ți cunoaște adevăratele limite. Poți mai mult decât lași să se vadă. Numărul norocos al zilei este 7.

LEU: Mândria pe care încerci să o scoți astăzi la suprafață mai mult ca niciodată s-ar putea să nu te ajute prea mult, mai ales în fața unei persoane pe care o placi. Poartă-te cu „mănuși” și fii mai precaut și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 2.

FECIOARĂ: Îți vine greu să comunici astăzi și parcă nimic nu te mulțumește. Ascultă ce au de spus și ceilalți și vezi ce ai de făcut pe viitor. Nu lua decizii pripite înainte să asculți. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: O discuție cu persoana iubită te poate răscoli astăzi. Pregătește-te sufletește pentru discuții serioase, pentru că viața ta s-ar putea schimba într-o clipă, fără să îți dai seama. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Poți cunoaște o persoană interesantă dacă îți deschizi sufletul și le arăți celorlalți adevărata ta față. Iubirea adevărată poate sta la colț, așa că ar trebui să ai mai mult curaj azi să le arăți tuturor ce simți. Numărul norocos al zilei este 12.

SĂGETĂTOR: Ai încredere în persoanele cele dragi, deoarece îți vor binele și vor să te vadă fericit și cu zâmbetul pe buze. Apelează la nevoie la sfaturile lor prețioase. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: O discuție cu o persoană mai în vârstă s-ar putea să îți schimbe astăzi părerea despre o persoană pentru care începi să ai sentimente. Cine nu are bătrâni, să își cumpere, iar tu ai mare noroc să ai asemenea persoană în viața ta. Numărul norocos al zilei este 7.

VĂRSĂTOR: Nu încerca să pari ceea ce nu ești, căci s-ar putea ca azi să fii pus la punct chiar de persoana la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Poate chiar prietenul tău cel mai bun. Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Nu mai pune la suflet tot ce ți se spune. Ia cu tine numai lucrurile frumoase și dă-le deoparte pe cele care nu îți fac bine. Este un sfat valabil pentru toată luna. Numărul norocos al zilei este 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top