Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 13 februarie 2019. Gemenii rezolvă problemele cu ajutorul prietenilor

Sfatul zilei

Sfatul zilei 25 decembrie 2018 – Este cea mai emoționantă zi din an pentru această zodie

Sfatul zilei 25 decembrie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei 25 decembrie 2018 pentru zodita ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Este cea mai emoționantă zi din an! Exprimă-te liber aşa cum simţi, dar ai grijă să nu superi. Lasă pe fiecare să spună ceea ce are de spus şi bucură-te de prezenţa celor din preajma ta. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Relaxează-te şi ocupă-te de activităţi plăcute sufletului. Petrece timpul alături de cei dragi și nu te angaja în activităţi epuizante. Propune-ți lucruri mărețe, fă-ți timp pentru a visa, mergi până în pânzele albe pentru a demonstra ce abilități ai. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Astăzi poți schimba multe situații! De exemplu, dacă ești certat cu o persoană, ar fi bine să vorbiți și să faceți pace. Trebuie doar să faci primul pas! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te da bătut orice ar fi! Continuă pe drumul tău, bateriile se încarcă de la sine într-o astfel de zi atât timp cât nu te resemnezi şi nu te opreşti din planul mult dorit. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Este o zi ideală pentru relaxare. Poți să-i aduni pe cei dragi și să vizionați un film de Crăciun, de exemplu. Numărul norocos al zilei: 17.

CITEȘTE ȘI: Semnificația numeorologică a anului 2018: Anul răbdării. Ce ne așteaptă în acest an

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii atent la detalii! Din cauza agitaţiei şi a entuziasmului din această zi, poţi trece cu uşurinţă pe lângă oportunităţi semnificative. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Fii prietenos şi ai grijă cum te comporţi cu cei din jur. Într-o astfel de zi se pot lega prietenii durabile sau se pot rupe devinitiv altele. Acţionează cu blândeţe şi diplomaţie. Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu te angaja în activităţi pe care ştii că nu le poţi duce la bun sfârşit. evită dorinţa exagerată de a controla totul şi de a menţine totul în limite convenabile bunăstării proprii. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Pune-ți o dorință și scrie-o pe o hârtie pe care să o porți mereu cu tine, oriunde ai merge. Ține-te de marele tău vis și tot ceea ce faci sa aibă legatura cu îndeplinirea acestuia. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Te trezești în mijlocul unei atmosfere feerice și nu știi cum să îți exprimi bucuria pentru ceea ce vezi în jurul tău. Nu epata, fii natural, fii sincer, bucură-te exact așa cum simți. Nu încerca să impresionezi pe nimeni. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ai șansa unică de a petrece cel mai frumos Crăciun alături de persoane pe care nu le-ai vazut de mult timp și nu se știe când când va mai fi următoarea întâlnire. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Alături de persoana iubită te simți extrem de bine și asta se vede încă de la prima oră a dimineții. Folosește aceste momente pentru a vă crea împreună amintiri de neuitat. Numărul norocos al zilei: 18.

Crăciun fericit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top