Connect with us

Revistateo.ro

Aceste zodii te pot răni cu adevăruri spune direct în față.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 17 septembrie 2017. Zodia care pică în cea mai mare capcană a vieții sale

Sfatul zilei 17 septembrie 2017. Nu e o perioadă tocmai bună pentru Gemeni. Afla ce li se intampla lor si zodiei tale in sfatul zilei de 17 septembrie 2017.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Stai mai mult prin compania femeilor din familie daca vrei sa duci la capat planul de care te-ai apucat cu atata entuziasm. Ele te vor ajuta sa nu dai gres in alegerea facuta. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te lasa doborat de starea emotiva ce vine usor, usor, ca o ceata de noiembrie. Daca iti vine sa plangi sau observi ca iti sta capul doar la acea problema, iesi la plimbare. Numarul norocos al zilei: 8.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 18-24 septembrie 2017

Indepartezi de langa tine oameni care nu iti vor raul. Dispretul pe care il ai fata de ei este unul fals, este rezultatul mai multor opinii si preconceptii formate de-a lungul timpului. Discuta cu persoanele din jur si nu le mai cauta nod in papura. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti o companie placuta pentru familia si prietenii tai si asta iti da curajul sa faci anumite confesiuni. Ai grija ce spui. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu accepta prima oferta primita. Ai putina rabdare si analizeaza lucrurile. S-ar putea sa iti para rau daca alegi primul tren doar din teama de a nu ramane singur pe peron. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu stii ce sa faci: sa accepti invitatia unui bun amic sau sa continui treburile incepute prin casa. Cauta o solutie sa impaci si capra, si varza. Numarul norocos al zilei: 9.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top