Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 12 martie 2017 - Ziua dezastrului pentru multe zodii

Sfatul zilei

Sfatul zilei 12 martie 2017 – Ziua dezastrului pentru multe zodii

12 martie este o zi dezastruoasa.

Sfatul zilei 12 martie –

Sfatul zilei pentru berbec
Exista o tensiune in relatia sentimentala ce urmeaza sa isi atinga apogeul. Va recomandam sa analizati atent actiunile pe care le intreprindeti si sa nu luati decizii la nervi. O calatorie alaturi de persoana iubita ar reusi sa calmeze putin apele. Nu trebuie neaparat sa va urcati in avion si sa fugiti intr-o alta tara, poate fi suficienta si o plimbare romantica in parc.

Sfatul zilei pentru taur
S-a adunat cam multa oboseala in ultima vreme si desi incercati sa va mai relaxati putin reusiti sa faceti asta cu greu. Din pacate seria de repercusiuni incepe sa apara. Totusi? Trebuie sa vreti sa va opriti putin, ba chiar este chiar recomandat! Odihna nu a facut rau nimanui :).

CITESTE AICI: Marte in Taur – 10 martie. Cum sunt afectate zodiile

Sfatul zilei pentru gemeni
Incapatanarea nu va ajutat niciodata si desi stiti asta, insistati sa fiti asa cu persoana iubita, s-ar putea ca de astazi rabdarea acesteia sa nu fie la cotele la care sperati. Aveti grija la vorbele rostite in vant si luati-o mai usor cu ironiile.

Sfatul zilei pentru rac
Aveti probleme mari cu banii si va cam streseaza gandul ca nu reusiti sa va faceti platile la timp. Nu uitati ca daca apelati persoana potrivita reusiti sa faceti rost de orice aveti nevoie.

Citeste in continuare in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top