Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Scorpionii isi descopera MISIUNEA pe acest pamant. Citeste sfatul zilei de 9 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Scorpionii isi descopera misiunea speciala cu care au venit pe aceasta planeta. Reusesc sa isi raspunda la o serie de intrebari importante. Citeste sfatul zilei de 9 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Stii ca ce semeni aia culegi? Nu te panica daca te intalnesti numai cu oameni rautaciosi. Probabil ca ai fost si tu rautacios la un moment dat cu ei sau cu cei care nu meritau si ti-au fost mereu aproape. Stapaneste-ti pornirile si fii atent la felul in care vorbesti cu prietenii tai. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E timpul sa petreci cateva momente importante si cu familia ta. Nu uita de cei dragi chiar daca ai un milion de lucruri de facut. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Top 3 zodii cu clasa si stil

CITESTE SI: Top 3 zodii care iti intra cu bocancii-n suflet

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Lasa copilul din tine sa isi faca de cap. E timpul sa fii vesel, sa pornesti in calatoria fascinanta a inocentei, acea calatorie in care tot ce intalnesti pe drum ti se pare fascinant. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti este teama sa pornesti la drum cu incredere. Esti intr-o etapa in care iti e frica de tot ce vezi in jurul tau si te simti ca un elev care intra pentru prima oara in clasa. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu toate variantele de lucru cu care te intalnesti astazi sunt optimiste si energizante. Alege acea solutie care sa iti permita ceva mai multa libertate indiferent ce loc de munca ai avea. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Detaseaza-te de miezul problemelor si aventureaza-te in evenimente care sa iti solicite proactivitatea si dorinta de a ajunge cate mai departe, in ciuda dificilei perioade din fata ta. Numarul norocos al zilei: 11.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top