Connect with us

Revistateo.ro

Șansele de măritiș în 2015 pentru toate zodiile

Horoscop

Șansele de măritiș în 2015 pentru toate zodiile

Anul acesta va fi anul în care mai multe zodii își vor pune pirostriile și asta pentru că astrele le favorizează în Casa Iubirii. Descoperă șansele de măritiș în 2015 pentru toate zodiile.

BERBEC
Luna septembrie vine cu clinchete de nuntă iar bărbatul visurilor tale poate apărea în calea ta primăvara aceasta. Va fi nevoie de puțin timp pentru a-ți da seama că este bărbatul pe care ți l-ai dorit. Atenție foarte mari la cerințele pe care acesta le va avea de la tine: dacă sunt prea mari, este posibil să nu-ți dorești să devii soția lui.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI BUNE ZODII LA PAT

TAUR
Dacă ai o relație de mai mult timp cu cineva, anul acesta este cazul să îți legi destinul cu cel al persoanei iubite și în fața altarului. Vara este sezonul potrivit pentru voi doi.

GEMENI
Nu te vei mărita în acest an dar vei trăi o serie de aventuri romantice care te vor învăța o serie de lucruri despre oameni și fanteziile lor. Vei fii pasională tot anul și vei fi înconjurată mereu de persoane minunate, astfel că vei avea de unde alege.

RAC
Anul 2015 pentru tine va fi unul în care viața ți se va schimba radical. După suferința cauzată de fosta ta relație vei cunoaște o nouă persoană în viața ta cu care ești dispusă să o iei de la zero.

LEU
Inima ta spune da, astrele însă te sfătuiesc să cântărești bine decizia. Chiar dacă simți că este anul tău și relația pe care o ai decurge perfect, nu te entuziasma prea tare și asigură-ți înainte toate condițiile prielnice pentru o viitoare soție.

FECIOARĂ
Până la sfârșitul anului nicio persoană nu te va convinge să vă petreceți viața împreună. În luna decembrie însă va apărea bărbatul pe care l-ai căutat toată viața.

BALANȚĂ
Este anul în care relațiile interpersonale vor fluctua mai tare decât niciodată. În 2015, vei avea parte de multe avansuri sexuale lipsite de orice dram de romantism (așa cum îți place) dar și multe propuneri serioase, unele chiar punându-te pe gânduri. Vei avea de făcut o alegere undeva la primăvară.

SCORPION
Actuala ta relație va scârțâi începând cu luna mai și asta pentru că veți constata amândoi că aveți planuri de viitor diferite și câte o viziune despre cum să arate relația voastră în continuare care vă va face să îi puneți capăt.

SĂGETĂTOR
Relația pe care o ai acum este perfectă și nu necesită niciun act de căsătorie. Nu te grăbi cu măritișul ci bucură-te de fiecare clipă alături de persoana iubită fără să ții cont de toate hârtiile.

CAPRICORN
Dacă ai o relație de lungă durată, nu îl mai face pe iubitul tău să te aștepte la infinit. Dacă vei cunoaște pe cineva în acest an, tatonează atentă terenul și decide-te după ce ai cântărit de o mie de ori lucrurile.

VĂRSĂTOR
Ești semnul zodiacal cu cele mai mari șanse de căsătorie și asta încă din vară, din luna iunie. Este anul fericirii în cuplu pentru tine deoarece nu vei mai avea timp de nimic altceva decât să îți trăiești marea iubire.

PEȘTI
Anul ăsta s-ar putea alege cu un divorț sau o despărțire, mai degrabă decât cu o nuntă. Nu vrei să devii o persoană care să țină cont mereu de necesitățile iubitului tău și să îți pierzi libertatea. Independența ta primează și asta va pune capăt relației.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top