Connect with us

Revistateo.ro

rulou

Retete dietetice

RETETA DIETETICA: Rulou la cuptor

Credeai ca din carne nu poti sa obtii un preparat dietetic? Acest rulou este sanatos, caci este copt.

Poti sa il pregatesti si pentru copii si pentru tine, ca sa nu te ingrasi. Este mai bine ca toci chiar tu carnea acasa, pentru a te asigura ca acest rulou contine ingrediente de calitate. Daca alegi sa o cumperi, mai bine cauti o macelarie buna si gateste-o in maximum doua zile ca sa eviti inmultirea germenilor.

CITESTE SI: Reţetă video – Spaghete bologneze

INGREDIENTE

Pentru rulou

500 grame de carne tocata (pui sau amestec vita+porc, vita+pui)
1 ceapa
1 felie de paine
patrunjel
3 oua
pesmet
sare, piper

Garnitura

4 ardei grasi
5 catei de usturoi
sare, piper

MOD DE PREPARARE

Fierbe doua oua tari. Toaca marunt ceapa si inmoaie painea in putina apa. Amesteca-le cu un ou, carnea tocata, sare si piper. Unge o tava de cozonac cu ulei si aseaza carnea in ea. Decojeste ouale si pune-le intregi in compozitia de carne. Baga tava cu rulou la cuptor la foc mediu si verifica in permanenta sa fie carnea coapta, cu o furculita. Cand e rumenita la exterior, o poti scoate.

CITESTE SI: RETETA: Pui cu ardei copti

Garnitura o pregatesti din ardeii grasi taiati feliute pe care ii inabusi in tigaie, impreuna cu usturoiul pisat, sare si piper. Ardeii trebuie sa ramana usor crocanti. Serveste alaturi de rulou.

Pofta buna!

Sursa foto: koolnews.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete dietetice

To Top