Connect with us

Revistateo.ro

Reprezentantul Cehiei la Eurovision s-a rănit în timpul repetițiilor

Eurovision 2018

Reprezentantul Cehiei la Eurovision s-a rănit în timpul repetițiilor

Au început repetițiile pentru Eurovision. Semmifinalele vor avea loc pe 8 și 10 mai, iar finala pe data de 12 mai. Reprezentantul Cehiei s-a rănit în timp ce dansa.

Reprezentantul Cehiei la Eurovision s-a rănit în timpul dansului

Conform primului bilanț, reprezentantul Israelului este marele favorit. Mikolas Josef, reprezentantul Cehiei, s-a rănit în timp ce dansa. De asemenea, au fost luate măsuri de securitate. Astfel, până pe data de 7 mai, publicul nu va avea acces pe Altice Arena. Acolo este pregătit marele eveniment.

Ediția de anul acesta are cel mai mic buget din ultimul deceniu. Este vorba de 20 de milioane de euro. Au fost organizate peste 40 de concursuri publice pentru a fi găsiți cei mai potriviți profesioniști. Televiziunea pulică portugheză a organizat aceste concursuri. Profesioniștii aleși trebuie să organizeze show-urile de pe Altice Arena. Acestea includ și unele efecte pirotehnice.

Parcul Naţiunilor, cartierul în care va avea loc marele eveniment, este supravegheat de aproape o lună. Altice Arena şi Pavilionul Portughez (centrul de presă), se află sub supraveghere. Se pare că accesul jurnaliștilor în sală este interzis. De asemenea, recitalurile nu vor fi prezentate în direct.

CITEȘTE ȘI: De ce participă Australia la Eurovision?

CITEȘTE ȘI: România la Eurovision 2018. Trupa The Humans a avut prima repetiție. Cum arată show-ul nostru

Aproximativ 100.000 de persoane sunt așteptate la gale. Mai multe măsuri au fost anunțate. A fost făcută și o listă cu 42 de obiecte interzise. Printre ele se numără baterii, lanterne, dar și aparate de înregistrare. Cei prezenți la eveniment nu au voie cu pancarte pe care să fie scrise mesaje politice, discriminatorii sau religioase.

În ceea ce îi privește pe concurenti, se pare că Israelul reprezentat de Netta Barzilai rămâne pe prima poziție la favoriți. După Israel urmează Franța, Norvegia și Australia.

Sâmbătă au început repetițiile pentru Eurovision. Mikolas Josef, reprezentantul Cehiei, s-a rănit în timpul repetițiilor. Executa o piruetă. A fost internat, apoi mutat la alt spital deoarece starea sa s-a înrăutățit. În ciuda incidentului, a anunțat că va cânta.

Duminică va avea loc o ceremonie. Vor participa preșefintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, dar și prim-ministrul António Costa.

Sursă foto: Facebook Mikolas Josef

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Eurovision 2018

To Top