Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Perioada zodiei Fecioară (23 august – 22 septembrie). Ce ne așteaptă timp de o lună

Perioada zodiei Fecioară este cuprinsă între 23 august și 22 septembrie. Va fi o lună în care caracteristicile acestui semn zodiacal își vor pune amprenta asupra tuturor. Magnetismul și energia transmisă de Fecioare vor fi resimțite până pe 22 septembrie.

Perioada zodiei Fecioară: Cum îți schimbă Fecioarele viața timp de o lună

Fecioarele sunt iubitoare, au simțul umorului și o inteligență ascuțită. Sunt recunoscute pentru buna lor organizare și pentru intuiție. Dau greș de puține ori. Marele lor păcat este orgoliul. Nu suportă să fie contrazise și țin foarte mult la principiile de viață asumate încă din tinerețe.

Berbecii sunt influențați în această lună în domeniul profesional. Au multe lucruri de schimbat la modul în care muncesc. Acest lucru este valabil și pentru celelalte zodii de foc, Leu și Săgetător.

Capricornii și Taurii, celelalte zodii de pământ pe lângă Fecioară, vor da dovadă de mai multă consecvență în perioada care urmează. Primesc un plus de energie mai ales între 1 și 15 septembrie.

CITESTE SI: Zodiile care au noroc la bani în luna septembrie 2018

Zodiile ghinioniste în luna septembrie 2018

Zodiile de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător își temperează pornirile vulcanice. Fecioarele sunt destul de recalcitrante de multe ori, dar știu să se potolească singure atunci când simt că pot sări calul. Din acea putere de a se opri la timp vor primi puțin și nativii de aer. Așadar, vom vedea Balanțe mai liniștite, Gemeni mai consecvenți și Vărsători de zece ori mai prudenți.

Zodiile de apă, Scorpion, Rac, Pești, vor învăța de la Fecioare să recunoască unde greșesesc ele, unde au nevoie să facă schimbări importante. Racii sunt destul de căpoși, dar dacă vor prieteni adevărați, care să îi sfătuiască așa cum trebuie în legătură cu deciziile care le marchează viitorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top