Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Lună Plină în Pești. NOAPTEA în care zodiile au vise premonitorii. La ce trebuie să fii atent

Astăzi se produce Luna Plină în Pești. Acest eveniment astrologic ne face să ne îndreptăm atenția către persoanele care ne fac să ne simțim bine, să fim împăcați cu noi înșine.

Lună Plină în Pești – care sunt efectele

Se spune că în noaptea aceasta, zodiile de pământ și zodiile de apă au vise premonitorii, adică vise care se vor adeveri. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pot visa un eveniment nefericit care se va produce în viitorul apropiat, în timp ce zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) visează aspecte legate de carieră, aspecte favorabile legate de cei apropiați.

Luna Plină în Pești ne cheamă la îndurare. Trebuie să învățăm să fim mai buni unii cu alții, mai înțelegători, mai împăciuitori.

CITEȘTE ȘI: Zodii pândite de ghinion toamna asta. Ele vor pătimi cel mai mult!

Taurii, Capricornii, Fecioarele, Gemenii, Racii, Peștii, Scorpionii și Vărsătorii au de făcut alegeri serioase. Multe dintre aceste zodii vor avea probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve din stadiul incipient, altfel lucrurile s-ar putea complica pe parcurs. Fecioarele și Vărsătorii sunt cei mai vizați, sănătatea lor fiind ușor șubrezită în următoarea perioadă.

Ceilalți nativi, adică Berbecii, Leii, Balanțele, Săgetătorii, Capricornii și Peștii trebuie să fie mai prezenți atunci când li se cere ajutorul și să nu amâne lucrurile de pe o zi pe alta. Pot câștiga bani frumoși până la final de lună, fapt pentru care se poate spune că beneficiază de protecție din partea astrelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top