Connect with us

Revistateo.ro

Luna plina in Balanta pe 11 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop

Luna plina in Balanta pe 11 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 11 aprilie se va produce fenomenul de Luna plina in Balanta. Aceste eveniment astrologic care pica fix in Saptamana Patimilor este extrem de important pentru zodiile de aer si de pamant. Se spuna ca luna va avea o tenta de roz. Afla cum vei fi afectat din randurile de mai jos!

Luna plina in Balanta pe 11 aprilie: Ce se intampla cu zodiile

BERBEC – Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu propriile contradictii. Vor fi obligati sa ii convinga pe cei din jur ca au intentii bune.

TAUR – Nativii zodiei Taur trebuie sa reduca tonul daca vor sa fie bine intelesi. Intransigenta lor nu va fi vazuta cu ochi buni.

GEMENI – Se poate spune ca din 11 aprilie urmeaza o perioada a patimilor pentru Gemeni. Fac ce fac si ajung in acelasi punct de cotitura, in acel punct in care se intreaba care e rostul lor in viata si ce trebuie sa faca pentru a nu mai suferi din cauza neimplinirilor sufletesti.

CITESTE SI: Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

RAC – Nativii Rac sunt pusi pe harta. Luna plina le da imboldul necesar sa ii indeparteze din jur pe cei care le-au facut zile fripte.

LEU – Nativii Leu isi vor da seama cat de mult mai au de muncit ca sa ajunga departe.

FECIOARA – Fecioarele devin mai acide ca niciodata. Luna plina le perturba linistea si le face mai active si mai puse pe cearta cum rar s-a mai vazut.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top