Connect with us

Revistateo.ro

Leii fac o calatorie in trecut. Citeste sfatul zilei de 6 februarie 2016

Sfatul zilei

Leii fac o calatorie in trecut. Citeste sfatul zilei de 6 februarie 2016

Leii trec prin momente extrem de complicate din punct de vedere sentimental. Afla in sfatul zilei de 6 februarie 2016 ce li se intampla acestora.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te gandi ca succesul va fi al tau din prima. Trage cat poti de tare pentru ceea ce iti doresti si nu te dezarma in fata obstacolelor. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Constiinta iti spune sa te opresti, dar inima iti cere sa continui. Incearca sa le impaci fara sa suferi. Numarul norocos al zilei: 7.

Afla ce zodie esti in HOROSCOPUL GETO-DACIC

Horoscop 2016! Zodiile care atrag banii in 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Norocul iti surade. Daca acum treci printr-o perioada dificila, nu iti face griji. Totul se va rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te asteapta un nou inceput, deci ai nevoie de noi arme cu care sa lupti impotriva sechelelor trecutului. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te paste un dor nebun de vremurile vechi. Iti doresti din toata inima sa retraiesti anumite momente, caci prezentul nu te multumeste cu mare lucru. Nu te mai intrista. Prezentul de acum va fi trecutul tau intr-o zi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai senzatia ca nimeni nu te intelege si vrei sa fugi departe in lume. Ai vrea sa fii acum cu persoanele dragi care nu mai sunt in viata ta. Zambeste, chiar daca zambetul tau e amar. Va fi bine. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul tau in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top