Connect with us

Revistateo.ro

Influentele lui Jupiter si Saturn asupra zodiilor

Horoscop

Influentele lui Jupiter si Saturn asupra zodiilor

Romanii au putut vedea aseara o luna uriasa, de culoare rosiatica, in descrestere. Fenomenul este explicat in fel si chip de astrologi. Aspectul lunii pare sa fi dat de atmosfera gazoasa a planetei Jupiter, care aseara s-a aliniat cu satelitul Terrei.

Jupiter si Saturn, ‘intalnire’ cu Luna

Pe 20 si 21 februarie, un alt fenomen astronomic va putea fi urmarit cu ajutorul telescoapelor. Saturn va rasari din Est si va urmari Luna pe intreaga sa traiectorie cereasca. Care sunt influentele lui Jupiter si Saturn in astrologie? Cum ne influenteaza pozitionarea acestor planete? Afla din randurile de mai jos!

Influentele lui Jupiter si Saturn asupra zodiilor

Daca prezenta lui Jupiter in semnele zodiacale este considerata benefica, nu acelasi lucru se spune despre cea a lui Saturn. Jupiter este considerata una din planetele care incurajeaza aprofundarea, cautarile launtrice, analiza corecta, posibilitatile de integrare in mediu. Saturn exact opusul. Pozitionarea lui Saturn foarte aproape de Luna (20-21 februarie), de pilda, anunta haos. Saturn actioneaza destul de neplacut pentru oameni. Ii restrictioneaza, le taie visele. Este, practic, un judecator sever si nemilos.

Zodiile vizate de aceste miscari sunt:

Rac – Toate fenomenele care implica Luna sunt nefavorabile pentru acest semn zodiacal. Racul este guvernat de satelitul planetei noastre, iar atunci cand asupra Lunii alte corpuri ceresti isi exercita forta, lucrurile se complica pentru acest nativ.

Pesti – Nativul zodiei Pesti are parte in aceasta perioada de cateva confruntari din care pot iesi in avantaj. Va fi nevoit sa isi schimbe atitudinea fata de anumite persoane din anturaj, fie ca sunt prieteni sau colegi de munca.

Taur – Si nativul Taur are cateva probleme de rezolvat pana la final de luna. Pot aparea o serie de momente complicate din punct de vedere profesional.

CITESTE SI: Eclipsele lui 2017

Gemeni – Nativul Gemeni devine ceva mai vulnerabil. Energia planetei Saturn il debusoleaza, il irita, il face sa ia decizii pe care le poate regreta.

De castigat vor avea zodiile Berbec, Fecioara, Leu, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn si Varsator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top