Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania 3-9 noiembrie 2018

Horoscop

Horoscop Urania 3-9 noiembrie 2018

Horoscop Urania 3 – 9 noiembrie 2018. Uranus revine în Berbec și au loc transformări spectaculoase în viețile tuturor zodiilor.

BERBEC: Între 3 și 4 noiembrie dimineața, activități curente, muncă din obligație, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relații conflictuale, o împăcare.

TAUR: Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, ameliorarea unor stări inconvenabile la locul de muncă; posibile satisfacții sau rezolvări obținute prin tact și diplomație.

Stare organică fluctuantă, cu momente bune, calme care alternează cu momentele de agitație și nervozitate din cauza presiunilor psihice care se exercită asupra lor dar și din cauza revenirii planetei Uranus în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce va constitui un permanent factor de stres.

GEMENI: Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, șansa de a trăi momente agreabile alături de copii.

Cei cei care desfășoară activități interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situație care să le permită să culeagă aplauze.

Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activități culturale și artistice de grup în care nativul se integrează firesc.

RAC: Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, efort depus de Raci pentru a restabili relațiile de familie, pentru a reînnoda un dialog, pentru refacerea armoniei, uneori cu real succes.

Din 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, timp în careva exercita presiuni socio-profesionale împingându-i pe nativi să facă sacrificii sau manevre pentru securizarea bunurilor comune, a averii și pentru protejarea membrilor de familie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Citeşte şi: Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 5 – 11 noiembrie 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top