Connect with us

Revistateo.ro

Camelia Pătrășcanu

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 9 – 15 iulie 2018

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru perioada 9 – 15 iulie, adică pentru următoarele 7 zile.

Berbec – săptămână care aduce lună nouă în Rac. Aspecte foarte bune în familie. Sunt ajutaţi de membrii familiei pentru a rezolva o problemă. Ostilităţile sunt lăsate de o parte şi există colaborare în familie. Vor găsi soluţii ingenioase la locul de muncă.

Taur – luna nouă e în zona comunicării. Indiferent ce îi preocupă în acest moment şi de domeniul unde trebuie să desfăşoare nişte activităţi, acte complicate sau să facă drumuri pe la autorităţi. Trebuie să aibă mai mult curaj şi voinţă, şi trebuie să fie stăpâni pe opiniile lor.

Gemeni – luna nouă este chiar în zona banilor. Ştiu să economisească sau să îi facă. Perioadă foarte favorabilă pentru muncă. Vor avea parte de o schimbare de chef de ritm. Vin cu nişte idei noi şi ei. Se pot întoarce după multă vreme la o ocpaţie de succes pe care au abandonat-o. Relaţie caldă în familie.

Rac – lună nouă chiar în semnul lor zodiacal. Ei sunt cei care dictează nişte schimbări. Dispoziţia lor se schimbă. Lucririle lor se vor transforma mai ales în iubire sau în relaţia cu copii. Studii pentru unii raci.

Leu – lună nouă într-un spaţiu mai special. Împăcare cu toată lumea, distanţare faţa de conflicte şi situaţii confuze. O persoană din familie va avea parte de o problemă de sănătate. Dacă se vor implica atunci lucrurile se aranjează bine datorită energiei lor. Primesc veşti bune. Aspecte bune în zona banilor. CITEȘTE CONTINUAREA PE ANTENA3.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Camelia Pătrășcanu

To Top