Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 6 ianuarie 2019

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 ianuarie.

BERBEC> Ambitii si ganduri mari pentru viitor, pe care vreti sa le puneti in aplicare inca de la inceputul anului. O perioada plina de activitate pentru voi, cautati sa impacati teoria cu practica, sa va perfectionati intr-un fel oarecare, sa va usurati munca de zi cu zi.

TAUR> Entuziasm, pofta de viata, vreti sa lasati in urma amaraciuni, suparari, nereusite si sa priviti spre viitor. Aflati lucruri interesante dintr-un domeniu de mare interes pentru voi acum, descoperiti o latura nebanuita a unui prieten, a unui cunoscut.

GEMENI> Se poate sa se fi acumulat oboseala, sa va resimtiti dupa perioada sarbatorilor. Gandurile va sunt indreptate spre diverse restante ori spre proiecte de viitor, insa s-ar bucura toata familia sa faceti un program comun, sa mergeti la diverse evenimente.

RAC> Gand la gand cu bucurie, se poate sa primiti un telefon din partea cuiva cu care simtiti ca aveti ceva de explicat: o vorba, un gest, sa nu ramana vreunul suparat. Invitatie sa iesiti in grup, sa participati la un eveniment, are cineva o surpriza pentru voi. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top