Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva – ce ne aduce Anul Câinelui de Pământ

Câinele este al unsprezecelea din animalele zodiacului. Potrivit unui mit, Împăratul de Jad a spus că ierarhia a fost decisă de ordinea în care au ajuns la petrecerea sa.

Minerva despre Anul Câinelui de Pământ

Maimuţa, Cocoșul și Câinele erau într-o altă țară, ajutând un zeu să învingă spiritele rele, dar pentru că au ajuns în acelaşi timp, Împăratul de Jad i-a trecut în ordinea în care l-au întâlnit pe zeul cel străin. Astfel, câinele a devenit al unsprezecelea animal zodiacal.

Câinele este, în acelaşi timp, asociat cu ramura pământ şi îi corespund orele 19 – 21. În termeni yin și yang, principiul feminin – principiul mascuin, câinele este yang, adică un principiu masculin.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

În China modernă, este asociatîn termeni populari cu câinii Wàng Cái, ceea ce semnifică bogăție prosperă și provine din sunetele lătratului acestora.

Cinstiți și loiali, câinii sunt cei mai adevărați prieteni și cei mai de încredere parteneri.
Anii Câinelui au mai fost: ​​1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Împreună cu Stema Celestă există un ciclu calendaristic de 60 de ani. Deși este asociat cu pământul, zodiacul, implicit semnele animale, parcurge și cele cinci elemente ale naturii.

Personalitate și caracteristici

Caracteristica cea mai definitorie a unui câine este loialitatea. Ei nu îşi vor abandona niciodată prietenii, familia sau munca. Sinceri, oneşti și drepţi, sunt populari în cercurile sociale.

Toată lumea are nevoie de un prieten câine pentru a se sfătui și ajuta. Sunt, de asemenea, buni pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere și să-și repare obiceiurile proaste.

În ciuda modului în care acționează, ei se îngrijorează pentru orice, dar cu toate acestea, nu vor lăsa acest lucru să-i oprească. Odată ce au decis asupra a ceva, nimeni şi nimic nu-i poate întoarce din lor.

Câinele de Metal – 1910, 1970. Acești câini sunt tradiționali și atrăgători, au o înaltă consideraţie faţă de sine și nu le place să primească ajutor.

Dar le place să-i ajute pe alții, deși uneori provoacă probleme pentru ei înșiși. Dacă vor prelua poziția cuiva vor deschide o cale clară către succes.

Câinele de Apă – 1922, 1982. Acești câini sunt cei care planifică lucrurile şi calculează urmările. Ei se concentrează pe construirea unei baze solide pentru viitorul lor.

Dar, când se confruntă cu dificultăți, pot deveni foarte pesimiști. Muncesc din greu, dar ar trebui să îşi propună obiective mai mari pentru a-și folosi întregul potențial.

Câinele de Lemn – 1934, 1994. Acești câini sunt de încredere și politicoşi. Dacă li se dă ajutor, vor face tot ce pot pentru a răsplăti bunătatea.

Ei aderă puternic la morala și la etica lor. Alții pot fi greu de înțeles. Fac bine în locuri de muncă care necesită răbdare și vor continua să lupte până când vor reuși.

Cîinele de Foc – 1946, 2006. Acesti câini sunt vânători de vise. În general, au vise mai mici, ușor de îndeplinit, ceea ce îşi şi motivează să continue.

Atunci când prietenii au probleme, vor da sfaturi, dar nu vor sări imediat să îi ajute. Fiecare pas trebuie gândit cu atenție înainte de a acționa.

Câinele de Pământ – 1958, 2018. Acești câini sunt încăpățânați și nu renunță niciodată. Nu sunt foarte conectați cu lumea și societatea. Deși sunt încăpățânați, ei respectă perspectivele atora. Sunt convinşi că atâta timp cât muncesc din greu, vor reuși.

Bărbații născuți în anii Câine sunt simpli și autentici, plini de energice, deși sunt mai pesimişti decât ceilalţi. Sunt foarte apreciaţi, întotdeauna gata să-i corecteze pe alții și să-și apere poziția.

Nu înseamnă că vor să se impună, nu, simt doar că este necesar să-i ajute pe alții să-și dea seama de greșelile lor.

Se îngrijesc permanent de familia lor. Încăpățânarea lor păleşte în fața celor dragi. Lucrează pentru a înțelege și a compromite ce este greşit, ceea ce duce, în timp, la o viață armonioasă de familie.

Femeile născute în anii Câine sunt foarte precaute. Sunt indiferente față de oamenii care nu le plac și nu au încredere cu ușurință. Dar odată ce o fac, e permanentă. Ele îşi protejează intens prietenii și familia. Sunt geniale și independente.

Iubesc activitățile în aer liber și în natură. Cu toate acestea, sunt muncitoarele care nu renunță până când nu reușesc. Securitatea și un venit stabil sunt cerințele ei de la o carieră.

Sunt compatibili cu Iepurele, Tigrul şi Calul. Câinii sunt cei mai compatibili cu iepurii. Sunt atraşi de bunătatea acestuia, iar Îepurii, îi sprijină pe Caini din spatele scenei.
Câinii sunt adesea pesimişti şi au nevoie de certitudinea tigrului. Tigrii au nevoie de loialitatea câinelui.

Cu caii se înţeleg înțeleg, atâta timp cât respectă opiniile celorlalți.

  • Câinii sunt mai puțin compatibili cu Dragonul, Bivolul şi Capra
  • Câinii și dragonii se ciocnesc puternic. Nu au încredere reciproc și au argumente intense.
  • Cu Bivolul au o relație rece pentru că au interese diferite și nu pot interacționa fără probleme.
  • Câinele și capra sunt capabile să se tolereze, dar nu există nimic altceva.
  • Lucruri norocoase pentru câini
  • Culori: verde, rosu, violet
  • Numere: 3, 4, 9
  • Mineral: smarald
  • Direcții de bun augur: nord, nord-vest
  • Direcțiile de avere: sud-est
  • Direcții de dragoste: sud
  • Ce nu le este benefic: culorile albastru şi maro şi numerele 1, 7, 8

Cariere potrivite pentru câini

Câinii sunt loiali și respectă ordinele. Depun eforturi serioase pentru a-și îndeplini orice sarcină care le-a fost dată. Pentru că se mulțumesc să nu fie mai răi ca alții, le-ar prinde bine o slujbă competitivă.

Ei sunt sensibili la detalii și au abilități puternice de gândire. Văd pericolele unei poziţii sociale sau profesionale. De aceea sunt dispuși să stea în spate și să-i susțină pe alții. Ei ar excela într-un loc de muncă de tipul celei din spatele scenei.

Câinii sunt atenți și au o morală adecvată. Din păcate, judecă pe toată lumea înainte de a decide dacă persoana este de încredere. Acest lucru îi face un bun candidat pentru o carieră arbitrii, avocații și anchetatorii.

Sănătate și stil de viață

Câinii sunt sănătoși în general, dar starea sănătății lor suportă adesea schimbări drastice.
Deși par a fi rezistenți, ascund, de fapt, simptomele bolilor pe care le au. Cele mai mici răceli îi pot ţintui la pat zile bune.

Aşa că să aibă grijă de gripă și la bolile contagioase în timpul sezonului de vară și de toamnă. Trebuie să acorde atenție sistemului digestiv în timpul tinereții. Cel mai mare dușman al lor este dieta nesănătoasă. Odată angajaţi, nativi vor fi în mod constant ocupați.

Stresul le va provoca dureri de cap și migrene. În cazuri extreme, poate duce chiar la depresia bipolară. Pentru a se fortifia, câinii ar trebui să deprindă obiceiul de a face exerciţii fizice. Sunt recomandate pauzele lucrative și activități relaxante, cum ar fi yoga.

Câini în anul 2018

Anul semnului zodiacal este pământ şi în mod tradițional, cel mai nefericit an, cu probleme și pericole în fiecare colț.

Vor exista probleme neprevăzute la locul de muncă. Situații financiare este destul de riscante. Câinii vor găsi, de asemenea, dificilă comunicarea cu cei dragi.

Pentru a nu face lucrurile să se înrăutățească, câinii trebuie să păstreze tăcere. Gândirea înainte de a vorbi și de a acționa este cheia.

Profesia

Pentru nativii Câine de Pământ există multe obstacole la locul de muncă în acest an. În afară de a lucra în liniște, câinii trebuie să încerce să interacționeze bine cu ceilalți.

Să-şi reamintească anul acesta se apără şi nu atacă, iar în ce priveşte norocul financiar este discutabil acest lucru. Nu este un moment bun pentru a fi lacomi sau ambițioși.

Perioadele de succes în 2018 sunt: ​​ 16 aprilie – 14 mai, 15 mai – 13 iunie, 9 octombrie – 7 noiembrie și decembrie.

Perioadele cu cele mai multe obstacole sunt: ​​februarie, 17 martie – 15 aprilie, mai, august, 30 septembrie – 8 octombrie şi 8 noiembrie – 6 decembrie.

Educaţie

Le va fi greu să se concentreze pe studii, vor fi distrași de alte lucruri și vor fi exmatriculaţi.

De asemenea, ar trebui să păstreze distanţa faţă de orice conflict, să nu se implice în nici un scandal. De asemenea, să fie atenți la siguranță în timpul activităților din afara clasei.

Sănătate

În 2018 nu se întâmplă nimic serios pentru sănătatea câinilor. Ar trebui să se odihnească bine pentru a preveni oboseala și epuizarea.

În afară de asta, trebuie să fie atenți la obiectele ascuțite, mai ales în luna iunie. De asemenea, trebuie să aibă grijă de siguranța familiei.

Săptămânile bune sunt: martie, 16 aprilie – 14 mai, iunie, 13 iulie – 10 august, septembrie şi 9 octombrie – 7 noiembrie.

Perioadele în care câinii trebuie să fie atenţi la sănătatea lor sunt: ​​ ianuarie, 16 februarie – 16 martie, aprilie, 15 mai – 13 iunie, 8 noiembrie – 6 decembrie.

Relaţii

Viața socială din acest an le va da dureri de cap. Există argumente atât pentru acasă, cât și în afară. Câinii trebuie să comunice și să rezolve conflictele paşnic. În caz contrar, până la sfârșitul anului se pot treyi singuri.

Perioadele bune sunt: martie, 16 aprilie – 14 mai, septembrie, 9 octombrie – 7 noiembrie, decembrie şi 6 ianuarie – 4 februarie 2019.

Lunile în care vor apărea cu ușurință probleme de relaționare sunt: ​​februarie, 17 martie – 15 aprilie, iunie, 13 iulie – 10 august, 11 august – 9 septembrie și 30 septembrie – 8 octombrie.

Mod de viaţă

Direcțiile privind averea și bogăția pentru câini în acest an sunt sud-est, sud-vest și nord. Ar fi bine să puneți patul, masa de lucru și canapeaua în aceste zone ale camerei. Pentru a evita ghinionul, nu puneți mobilier important în partea de sud și de est.

Numerele norocoase care vor deschide calea către bogăție sunt 4 și 6.

Culorile norocoase din 2018 sunt galben, roșu și portocaliu. Decorarea casei sau purtarea acestor culori va ajuta foarte mult cu schimbarea norocului spre bine. Culorile pe care trebuie să le evitați sunt verde și gri.

În ansamblu, acesta este un an în care câinii trebuie să supravieţuiască. Tradiția chineză spune că în perioada Câinelui, femeile să poarte lenjerie roșie în fiecare zi a perioadei.

1 Comment

1 Comment

  1. maria pricop

    2018-02-11T17:55:38+02:00 at 2018-02-11T17:55:38+02:00

    Mi-a placut tot ce am citit si tot-o-data mi-sa adeverit in tot ce s-a scris

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top