Connect with us

Revistateo.ro

Cross

Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. Peste cine dă norocul

Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. Ultimele două zile din săptămână aduc vești foarte bune pentru trei zodii. Două zodii vor avea ceva bătăi de cap!

Berbec

Sâmbătă: Te simți foarte motivat și ai o senzație de satisfacție atunci când vezi că ai reușit să închei cu bine o etapă. Pas cu pas, totul merge foarte bine!

Duminică: Dacă tot e duminică, te poți bucura de o zi de liniște în compania persoanei iubite. Nu te gândi la tot felul de probleme, ci dedică-te doar relaxării.

Taur

Sâmbătă: Ai de luat o decizie importantă și îți este teamă ca nu cumva să iei o decizie greșită. Simți că toată lumea așteaptă părerea ta și acest lucru pune o presiune suplimentară pe tine.

Duminică: Te încearcă unele griji legate de situația financiară. Nu ai de ce să îți faci griji, săptămâna viitoare ai putea primi un ajutor nesperat care să te scoată din impas.

Gemeni

Sâmbătă: Încearcă să nu îi judeci prea tare pe cei care nu sunt de acord cu tine, pentru că ei s-ar putea să aibă dreptate cu ceea ce spun. Nu trebuie să dai dovadă de încăpățânare și să asculți ce îți spun și ceilalți.

CITESTE SI: Horoscop mayaș aprilie 2018. Cum stau zodiile cu chakrele

Duminică: Te simți protejat de o aură divină și ai impresia că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Bucură-te din plin de aceste momente frumoase.

Rac

Sâmbătă: E momentul să te apuci de proiectul pe care îl ai în minte de ceva vreme. Tot ai amânat startul, dar nu mai poți amâna asta la nesfârșit.

Duminică: Totul este bine atât timp cât nu îți pierzi cumpătul. Chiar dacă cineva nu este de acord cu tine, nu înseamnă că trebuie să ridici tonul și să te enervezi. Îți vei strica ziua dacă faci asta. CITESTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top