Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop de weekend 29 – 30 decembrie 2018. Se schimbă totul pentru aceste zodii

Horoscop de weekend 29 – 30 decembrie 2018. Este ultimul sfârșit de săptămână din acest an, iar o zodie primește vești foarte bune.

Pentru alți trei nativi, astrele nu sunt așa favorabile

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Berbec 

Sâmbătă:  Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas.

Duminică: Ceea ce eşti gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ – va da roade dintre cele mai bune în viitor, dar totul depinde de energia şi elanul cu care iei startul.

Taur

Sâmbătă: Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară și să iei cea mai bună decizie.

Duminică: Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urma urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă listă de calităţi care merită puse mai mult în valoare.

Gemeni

Sâmbătă: Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii.

Duminică: Stai de vorbă sincer cu partenerul tău. Spune-i ce doreşti de la el, spune-i cum vezi tu relaţia voastră, spune-i sincer ce gândeşti tu despre el, pentru a putea construi relaţia pe un fundament foarte solid şi sincer.

Rac

Sâmbătă: Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu!

Duminică: Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru că ai o orientare cu totul specială spre tot ce e legat de divinitate, biserică, de această latură mai sensibilă a vieţii.

Leu

Sâmbătă: Vestea bună care soseşte azi e ca o gură de aer proaspăt după o perioadă stresantă şi obositoare.

Duminică: Nici n-ai idee ce noroc te vizitează astăzi, totul e să fii pe fază şi să nu-l respingi. Poate veni prin intermediul unui mesager pe care trebuie să-l primeşti cu braţele deschise. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top