Connect with us

Revistateo.ro

Anul Câinelui de Pământ se anunță a fi pentru toți un an al evenimentelor, conform horoscopului chinezesc pe anul 2018.

Horoscop

Horoscop chinezesc 2018. Ce ne-a pregătit anul Câinelui de pământ și cine sunt cei avantajați

În horoscopul chinezesc, anul 2018 este considerat anul Câinelui de Pământ. Dacă 2017 a fost Anul Cocoșului de Foc și un an puternic, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor.

Va fi un an în care vom descoperi importanța dialogului și solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

Va fi un an în care mulți vor redescoperi speranța, după ce au avut de suferit din pricina indiferenței sau a neglijării.

Câinele de pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre.

Conform horoscopului chinezesc este un foarte bun pentru o schimbare a stilului de viață. Dacă ești fumător, a sosit timpul să renunți la acest viciu, dacă ești la un loc de muncă în care te simți nemulțumit, e momentul perfect să cauți altceva.

Cu toate acestea, pe parcursul anului, vom avea scurte perioade de singurătate sau de melancolie, care pot aduce unele neplăceri celor care sunt mai sensibili. Pentru alții, aceste perioade pot duce la amânarea unor proiecte.

Dacă în anul Cocoșului de Foc s-au făcut cheltuieli care nu au fost necesare și a fost o perioadă a abundenței, nu același lucru se poate spune și despre anul Câinelui de Pământ, care îndeamnă la precauție.

Excentricitățile vor fi date uitării în acest an, care poate fi unul al austerității și al cumpătării pentru majoritatea.

Banii, ca și succesul, vor fi doar de partea celor care…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top