Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop chinezesc 2017. Ce ii asteapta pe cei nascuti in Anul Cocosului

Anul 2017 in zodiacal chinezesc este anul cocosului si incepe de data de 28 ianuarie, sub semnul cocosului de foc. Fiind un semn al rasaritului, trezirii la viata si triumfului, acesta promite sa fie un an al marilor reusite.

Principala conditie este ca acestea sa fie precedate de multa munca si rabdare. Pentru cocos insa, prognoza nu este la fel de optimista, pentru ca in mod traditional anul care coincide cu semnul nativului este considerat un an nefast.

Horoscopul chinezesc – Cocos
Caracteristici: Reprezentantul acestui an este meticulos si precis, econom si muncitor. Este foarte sigur de calitatile sale si stie sa si le puna in valoare, dar pe de alta parte ii place sa se si laude sau sa fie laudat in permanenta, orgoliul sau atingand cote maxime uneori.

In traditia chineza, creasta rosie a cocosului alunga spiritele rele, iar uneori ajunge sa se faleasca ostentativ.

De asemenea, persoanele nascute in semnul chinezesc al Cocosului ajung sa doreasca onoruri militare si medalii, iar cei din jur sunt obligati sa ii recunoasca de fiecare data meritele pentru a face casa buna cu ei.

Este constiincios si atent la detalii, gandeste foarte clar si foarte precis, gaseste mereu solutiile cele mai inteligente. Este sincer si cinstit, simpatic si glumet, poate chiar ironic si cinic uneori, spiritul sau critic fiind foarte dezvoltat. Uneori poate sari calul si deveni batjocoritor, ceea ce uneori ii atrage antipatii. Este un combativ, un luptator din fire, se lupta pentru drepturile si opiniile sale si raspunde oricarei provocari.

Curajos pana la extreme, se baga uneori chiar si unde nu-i fierbe oala. Este foarte exigent, atat cu sine cat si cu ceilalti, si nu iarta nici o greseala.

Munceste mult si poate ajunge sus prin constiinciozitatea sa. Ii place sa se implice in discutii in contradictoriu, nu pentru spiritul sau combativ, ci pentru ca doreste sa faca un spectacol din cunostintele sale. Este un perfectionist, cauta mereu cele mai bune solutii, dar nu ii plac compromisurile. Este omul care nu accepta jumatati de masura: ori e alba, ori e neagra.

Corespondente cu alte elemente:

Echivalent: zodia Fecioarei.
Motto: Eu stiu mai bine
Culoarea norocoasa: violet.
Parfum favorit: mir.
Gustul favorit: dulceag.
Plante favorite: crizantema, stejar
Cristalul specific: TOPAZ, CITRIN
Metalul specific: zinc.
Instrumentul favorit: oboi.
Numarul norocos: 6
Cel mai bun moment al zilei: intre orele 17-19 PM.
Compatibilitate maxima: Cocos, Sarpe, Bivol.

Horoscopul chinezesc este diferit de cel european, si anume, nu se iau in considerare perioade determinate intre doua luni, ci anii in care te-ai nascut cu date precise. Chinezii au 5 elemente esentiale care influenteaza zodia ta, insa caracteristicile generale sunt aceleasi: metal, apa, foc, pamant si lemn.

Horoscopul chinezesc: Anii pentru zodia Cocosului
22 ian 1909 – 9 feb 1910 – PAMANT
8 feb 1921 – 27 ian 1922 – METAL
26 ian 1933 – 13 feb 1934 – APA
13 feb 1945 – 1 feb 1946 – LEMN
31 ian 1957 – 17 feb 1958 – FOC
17 feb 1969 – 5 feb 1970 – PAMANT
5 feb 1981 – 24 ian 1982 – METAL
23 ian 1993 – 9 feb 1994 – APA
9 feb 2005 – 29 ian 2006 – LEMN
28 ian 2017 – 15 feb 2018 – FOC

Cocosul este Fecioara din zodiacul european, iar numarul care ii poarta cel mai mult noroc este 6. Este meticulos si precis, critic, dar cu un suflet foarte mare. Ii poate deranja pe cei din jur cu observatiile sale.

Sursa: acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top