Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Vărsător - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Lucrurile sunt incontestabil mai ușoare decât în ultimii trei ani, deși poate nu la fel de ușoare cum au fost anul trecut, poate şi pentru că există încă o mare volatilitate în viața lor.

Cu toate acestea, schimbările vor fi plăcute deoarece ei sunt în plin proces de învățare cum să facă să folosească această volatilitate şi nu să fie perturbat de aceasta. Scopul tuturor acestor schimbări a fost de a rupe atașamentele de condițiile concrete sau de rutină. Astfel, noul stil de viață pe care l-au adoptat poate să se manifeste clar.

Anul trecut a fost în cea mai mare parte un an al căutărilor,iar anul acesta este un an orientat spre locul de muncă, un an cu accente mai până în august. Vine şi dragostea dar volatilitatea de care vorbeam, îşi face încă simţită prezenţa. Povestea de dragoste poate fi interesantă și distractivă, dar oare este şi stabilă? Părerea mea este că nu. Gradul de spiritualizare este în continuă creştere și parcă mai important ca niciodată.

La nivel global, elementul său originar, aerul, dar și apa, vor fi puternice în 2018. Aproape în fiecare lună vor beneficia de câte un trigon în aceste elemente, care însă va dura doar câteva zile în temele astrale ale unora sau mai mult de o lună, în temele altora.

  • Este un semnal foarte bun pentru ei, atât din punct de vedere a sănătății cât și din alte moduri. Darurile lor intelectuale vor fi chiar mai puternice, excelând în scris și comunicare. Vor fi inspiraţi, vor învăța rapid și ușor și vor putea explica ce știu şi altora.
  • Stăpânul semnului – Uranus şi Saturn
  • Culoarea specifică – albastru deschis, albastru electrizant, turcoaz
  • Metalul caracteristic – uraniu
  • Cristalele semnului – Agata de muşchi, Acvamarin, Ametist, Chihlimbar, Crisopraz, Fluorină, Granat, Hematit, Hiacint, Jasp,
  • Lapis Lazuli, Obsidian albastru, Ochi de şoim, Onix, Opal, Safir, Topaz, Turcoaz, Zircon.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător Oportunităţile

Cu Jupiter în Scorpion, în Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale, din 10 octombrie 2017, este posibil ca mulţi nativi Vărsător să fi căutat de lucru, să aibă contacte mai bune cu colegii si furnizorii sau, în cazul propriei afaceri, să-şi fi dorit mai mulți clienți și mai mulți angajați! Dacă privesc înapoi, la început de 2018 ar putea observa cum rutina de zi cu zi a fost îmbunătățită, deşi ei nu sunt tipul care să agreeze rutina.

Dar starea de sănătate? Au observat vreo schimbare? Fac parte din grupul câştigătorilor sau a perdanţilor? Au făcut ceva ca să piardă în greutate sau s-au lăsat de fumat? Toate aceste întrebări îi vor măcina până prin 7 martie când Jupiter va intra în retrogradare, iar atenţia lor se va îndrepta spre altele. Venus într-un aspect deosebit de bun cu Jupiter îi va ajuta fie să-şi găsească un loc de muncă nou, fie să îşi extindă afacerea, fie să câştige noi clienţi influenţi și, în consecinţă, veniturile lor vor spori considerabil.

Acest lucru este grozav deoarece îi face să se gândească serios şi la sănătatea lor. Fie să încerce să adopte o nouă dietă, fie pur şi simplu să-şi schimbe modul de alimntaţie debarasîndu-se de viciile alimentare, de fapt vor învăţa rapid cât valorează echilibrul muncă-viață.

Ar putea, la fel de bine să satisfacă cererea unui un client important dar, părerea mea, este că cel mai important pentru ei va fi faptul că vor avea motivația. În special femeile, vor descoperi că pot deveni mai frumoase decât au fost vreodată! Vor beneficia de muncă din plin şi mai mult de oportunități pentru sănătate, între 16 iunie și 4 iulie.

Apoi, este un an în care nativii Vărsător se pot căsătorii! Vor glumi pe treaba asta, nu le va veni să creadă că vor face pasul, dar să reţină că Nodul Nord le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel, inclusiv a căsătoriei și pentru ei va fi foarte distractiv să facă parte dintr-un cuplu.

Vărsătorii singuri cărora le place să fie prieteni cu toată lumea, nu doar cu cineva anume, vor cunoaşte pe cineva care va face să le bat inima, ca să nu mai spun cât vor alerga cei din familie ca să creeze condiţiile unei întâlniri de vis, pe când Vărsătorii căsătoriți se vor bucura de o relansare a relaţiei care tocmai era pe pragul de a se rupe.

De asemena, ar putea găsi un nou partener de afaceri, dar să fie atenţi că la cât sunt de generoşi ar putea avea să fie înşelaţi. Apropierea de oameni sau de public, pentru cei care lucrează în media, ar trebui să îi facă conştienţi că nu toţi cei care le zâmbesc le sunt şi prieteni.

Deoarece Jupiter creează o atmosferă ambientală plăcută şi aduce bunăvoință, chiar și pentru foștii parteneri vor fi o amintire plăcută, în timp ce îi concurează în afaceri şi vor fi dispuși să le treacă cu vederea multe dintre păcate. Vor accede în domenii profesionale noi, în care nu au nicio pregătire, dar în care se vor implica serios şi vor avea rezultate notorii.

Dacă vor dori să se căsătorească cele mai bune zile sunt în august, timp în care aşteptarea îi face să devină irezistibili și vor fi asemeni unei tornade afective, pe 8 decembrie sau 14 noiembrie. Văsătorii căsătoriţi nu vor face altceva decât să se bucure de partenerii lor.

Când Jupiter va intra în retrogradare, pe 8 martie, este un moment bun pentru consiliere şi pentru rezolvarea diferendelor din relaţie. Vor auzi despre foştii parteneri că îi regretă, că recunosc că au făcut o greşeală când le-au cerut să se despartă sau au amânat data nunţii. Oricum, acestea nu se vor rezolva decât prin februarie 2019.

Provocările

Nativii Vărsător nu sunt timizi dar sunt sensibili peste măsură şi nu se dau în lături de la a se înhăma la cele mai grele munci, ceea ce îi face pe mulţi să se întrebe cum pot ține pasul. Păi, să vedem unde este Saturn, stăpânul clasic al semnului. Pe 31 decembrie 2017 a intrat în Casa a 12-a a Vărsătorilor, Casă a lucrurilor ascunse și a secretelor și în Capricorn, după 28 de ani și 7 luni și unde va rămâne nu doar tot anul ci până în 2020.

Cunoașterea și înțelepciunea socială pe care le-au dobândit pe când Saturn se afla în Casa a 11-a, a prietenilor și a muncii în colectiv, vor trebui să le aplice acum. Indiferent de vârsta lor, este timpul să se uite la realizările de până acum și să construiască în continuare proiectul pe care l-au ales. Va fi un adevărat maraton, nu un sprint, deci vor trebui să ţină ritmul.

Saturn este un supraveghetor al naibii de dur de cele mai multe de ori, aşa că este mai mult decât probabil ca şefii lor să îi fi provocat permanent, în ultimii doi ani. Dacă au simțit ca este o cursă cu obstacole pe distanțe lungi, ei bine, au avut dreptate! Fiecare victorie, fiecare realizare a fost finalizată cu retorica întrebare…și acum ce urmează, provocându-i să rămână într-un top perpetuu.

Locul în care apare Saturn reprezintă momentul şi instrumentul – înţelepciunea – cu care nativii trebuie să înveţe să-şi depăşească temerile. În mod ironic, toate par că reprezintă un spectacol aici.

Casa a 12-a mai reprezintă speranțele și dorințele cele mai ascunse. Toată lumea știe când sunt aproape să-şi atingă scopurile și atunci lucrurile se precipită.

Poate fi vorba despre o mamă aflată în concediu post natal care este întrebată când se poate întoarce la locul de muncă, despre căutarea unor noi soluţii sau proiecte care să le asigure promovarea dorită, un pensionar plictisit de stat care simte că mai poate face încă ceva bun sau cineva care a îndrăznit să deschidă propria afacere, toți au simţit presiunea saturniană – ore suplimentare probabil, dispute şi supărări la locul de muncă, politica dură de la birou, mai ales cu Pluto în aceeași casă mai are câteva luni și va trece în Casa 1 a personalității şi care mai mult ca sigur îi va face prizonierii locului de muncă dar și a vanității.

Odată intrat în Casa 1, perspectivele de promovare cresc şi asigură succesul afacerilor pe care le-au început, pentru multă vreme. Este bine să ceară sfatul unui consilier de imagine, să-şi caute un mentor înţelept care să îi ajute să depăşească momentele de criză create de un şef obtuz sau de un coleg invidios.

În 2018, șeful și clienții lor cei mai importanți îi vor pune în faţa a tot soiul de provocări pe care ei le vor lua pieptiş. Orele suplimentare se transformă într-o practică standard acum şi iată trambulina pregătită pentru a găsi un alt loc de muncă, pentru a se bate pentru o promovare sau pentru a începe să trăiască pe cont propriu.

Fiind proprii lor şefi, timpul va fi de partea lor şi îi va ajuta să-şi consolideze afacerea prin crearea unei platforme solide din punct de vedere economic. Concurenții lor vor fi cu ochii pe ei, la fel și cei cărora le sunt simpatici. Atât de multe se aşteaptă de la ei anul acesta încât unii Vărsători, din teama de eşec şi de ridicol, vor ajunge la psiholog sau vor capota dacă nu se vor sfătui cu cineva.

Dar şi ajutorul este pe drum! Poate fi vorba despre o mărire de salariu, despre o promovare, o creștere financiară şi de imagine ,care se va regăsi prin numărul de clienţi şi de admiratori care le vor bate la uşă. Cei care au propria afacere este posibil să primească un ajutor nepreţuit prin publicitate în media.

Saturn va intra în mişcare retrogradă din martie până pe 20 septembrie, motiv pentru care ascensiunea lor profesională poate cunoaşte o oarecare întârziere. Dacă nu mai au răbdare şi vor să schimbe macazul, să-şi caute un alt loc de muncă, să fie atenţi că este o capcană abil întinsă de Saturn şi riscă să plece la un alt loc de muncă unde ajung să facă exact lucrul de care au fugit.

Alţi nativi pot fi contactaţi de foşti angajatori care îi vor înapoi, în timp ce alţii se vor decide, în sfârşit, să propspecteze posibilitatea de a înființa propria afacere. Trebuie să se reformuleze dacă vor să înceapă ceva nou.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Familia, dragostea și viața socială

Nativii Vărsător vor avea o viață socială activă și productivă în acest an. Romantismul este una dintre cele mai importante atuuri ale anului care vine.

Trei lucruri interesante se vor petrece pentru ei, simultan. Saturn în Casa a 12-a provoacă unele nemulțumiri legate de propria imagine şi reflexia ei în social, motiv pentru care o vor lăsa mai moale cu prietenii şi vor ţine cont doar de sfaturile celor care îi promovează sau îi ajută să-şi rezolve problemele.

Nodul Nord se află în Casa a 7-a şi provoacă dorința pentru o relaţie ceva mai serioasă și mai stabilă. Acestora li se adaugă Uranus în Casa a 3-a a comunicării și a fraților, care din 15 aprilie va trece în Taur pentru 7 ani și le va da, periodic, pinteni spre o mai mare nerăbdare și independență. Doaaamneee, ce amestecătură, pentru că Uranus nu se simte deloc bine în semne de pământ!

Deci nu este de mirare ce se întâmplă. Mulți dintre ei sunt confuzi când se pune problema de iubire și care este următorul pas. Sub toate acestea însă, se ascunde ceva frumos, ceva la care dacă nu sunt atenţi vor regreta mult timp după aceea. Haosul planetar de care pomeneam este de fapt preludiul pentru o nouă ordine și o nouă manifestare a lucrurilor şi a senzaţiilor. Universul este inteligent.

Un domn sau o doamnă vor clarifica confuzia și vor rezolva contradicțiile din viaţa lor. Pot avea libertate personală și dragoste angajată. În același timp pot avea, de asemenea, o relație care are tot ce îi trebuie pentru a se transforma într-o adevărată poveste de dragoste şi care va fi mult mai durabilă decât cele trecute. Vor întâlni pe cineva care le va admira independența și încrederea în sine şi să devină trofeele atât de dorite de neliniştitul Vărsător. Este posibil ca această persoană să fie la fel de iubitoare de libertate ca si ei.

Jupiter, după cum am mai spus, este un profesor excelent pentru asimilarea principiilor de bază ale unei relaţii, fie ea și romantică și profesională. El oferă cunoștințe și revelații despre modul de aplicare ale acestora, deci atitudinile romanţioase se vor clarifica și vor vedea că, atâta timp cât vor respecta principiile iubirii și ale angajamentului asumat, orice este posibil.

Jupiter le va arăta că în afară de dragoste și de angajament, nu există reguli cu privire la relații, că fiecare dintre acestea este ceva unic și că fiecare relaţie are propria dinamică. Persoana pe care o vor întâlni poate fi foarte bine un prieten dar, la fel de bine, un amant iar acest lucru este cel care dă putere relației. El sau ea îşi doresc ca şi cele mai intime speranțe să se împlinească.

În plus, par să fie persoanele care au inteligența și mijloacele necesare pentru a face aceste lucruri posibile. Cu toate acestea, relaţia care se va naşte implică şi multă responsabilitate, mai ales că cei doi pot avea acelaşi grup de prieteni şi pot frecventa acelaşi mediu, iar atâta timp cât angajamentul este reciproc nu vor conta părerile celorlalţi, deci nu vor fi multe suișuri și coborâșuri.

Cei singuri vor găsi dragostea printre prieteni sau prietenii le vor face cunoştinţă. Posibil să cunoască persoana de foarte multă vreme dar abia acum să conştientizeze că îi leagă de aceasta altfel de sentimente decât cele de prietenie.

Singuraticii vor găsi în dragoste linia de plutire sau iubirea îi va aduce pe linia de plutire. Diverse activităţi organizate sau seminariile pot fi locul neaşteptat de întâlnire.

Nu vorbim despre o poveste de dragoste în derulare ci despre cea care urmează să se nască şi care va fi una stabilă şi de durată. Eclipsa parțială de soare din 13 iulie îi va forța să ia o decizie. Vărsătorii căsătoriți vor avea parte de mai mult romantism în interiorul cuplului și se vor bucura de relația lor cum nu au mai făcut-o demult.

Cercul lor de prieteni se va extinde. Nu va fi o prietenie de familie ci, mai de grabă, o atitudine de tipul lasă-i şi pe alţii să trăiască. O mulțime de contacte apărute în viaţa lor după 8 noiembrie, în special cele apărute la nivel profesional, le vor fi foarte utile pentru cariera lor.

Copiii Vărsător de vârsta căsătoriei vor da primele teste la capitolul dragoste. Vor fi dure, vor învăţa multe dar vor merge mai departe. Chiar şi pentru cei căsătoriți mariajul va fi un test. Nepoții Vărsător aflaţi la vârsta căsătoriei au nevoie de răbdare, nu de alta, dar cu energiea tipică vârstei pot ajunge la conflicte fie cu tatăl lor, fie cu tatăl iubitei/iubitului.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Finanțele si Cariera

Casa a 2-a a banilor munciţi este o casă destul de puternică dacă ne gândim că acolo este Neptun, în domiciliu, în semnul Peşti, deci o relaţie cât se poate de convenabilă, dar și Chiron.

Banii pot veni pe neaşteptate, nu mulţi dar destui şi se vor duce la fel de repede cum vor veni. Astfel, finanțele vor fi foarte importante pentru ei în acest an. Multe dintre tendințele financiare despre care am amintit anul trecut sunt încă în vigoare. Neptun este o planetă pe termen lung și influxurile sale îşi vor lăsa amprenta pentru mulți ani asupra finanţelor nativilor Vărsător.

Pe de altă parte, să nu uităm că Neptun este cea mai spirituală dintre planetele, ceea ce sugerează că succesul financiar ţine de ideea de a fi sinceri cu ei însuşi și de a aproxima corect cheltuielile pe care le vor face. Trebuie să fie deschişi la ideile inspirate care vin din acea dimensiune.

Apoi, Neptun este planeta intuiției şi la fel ca și anul trecut, intuiția este un factor decisiv în probleme financiare. Provocarea este în a discerne între intuiția reală și sentimentul interior de siguranţă. Acest lucru descrie foarte bine aventura financiară pe care o trăiesc de ani de zile. Să mai aibă răbdare căci vor fi recompensaţi de intuiţia lor.

Problemele financiare nu sunt ceea ce par. Ele sunt doar atenţionări ale unei puteri universale care doreşte să i se dea atenţie. Atunci când atenția Vărsătorilor este departe de ceea ce ar trebui să fie, se confruntă cu o problemă financiară, dar imediat ce realizează că au scăpat din calcul componenta spirituală, problemele financiare par că se rezolve de la sine.

Repet, scopul acestor probleme este tocmai nevoia de a-şi conştientiza intuiţia. Oamenii care nu se comportă la fel ca ceilalţi sunt catalogaţi de multe ori ca fiind duşi cu pluta.

Ei bine, acum vor avea şansa să demonstreze că aceste calităţi nu sunt o utopie şi că nici pe departre nu trăiesc în alte lumi, ci sunt cât se poate de raţionali. Astfel că provocările financiare din 2018, ţin de capacitatea investitorilor cu care stau de vorbă, sau a şefilor de a înţelege fenomenul uranian şi a se lăsa pe mână acestor progresişti!

Când o planetă cum este Neptun este planeta financiară a cuiva, înseamnă că viața financiară, investițiile, achizițiile, returnarea datoriilor, planificarea financiară, ţin de ceva care are legătură cu imanentul, ţin de originalitate şi de o mare capacitate de a înţelege viitorul.

Această putere este mare, aduce idei la fel de mari și resurse pe măsură, dar este şi foarte volatilă. Încrederea în intuiţie și orientarea constructivă a acesteia nu este doar drumul spre bogăție ci și o mare provocare. Vărsătorii vor da multe teste legate de credință. Credința devine o calitate importantă pentru dezvoltarea lor materială în aceste zile.

Această configurație arată, de asemenea, multă generozitate și caritate. Zeciuiala este o practică deosebit de utilă cu Neptun în calitate de stăpân al Casei a 2-a. Zeciuiala constă în a da 10 la sută din venitul lor unor organizații de caritate, unor programe iniţiate pentru sănătate sau pentru cercetare, iar această practică simplă îi va vindeca pe mulți de complexul sărăciei și le va întări credința în puterea demiurgică.

Vor vedea că ceea ce vor da li se va întoarce în buzunare înzecit, ba mai mult, vor constata că sunt imuni la pierderi. Mulţi poate vor spune na, acum am cu 10 la sută mai puţin cu care să-mi plătesc facturile sau cheltuielile. Adevărul însă este cu totul altfel. Ofertele vor veni spre ei, vor veni lucruri și chiar bani pe care poate, în alte condiţii, nu le-ar fi primit, un creditor care părea feroce devine o păsărică care le va ciuguli din palmă și le-ar putea ușura condițiile plăţii datoriei.

Există, indiscutabil, în 2018, o tendinţă spre succes care îi va obliga pe nativii Vărsător să-şi pună imaginaţia la lucru când se pune problema averii. Există o magie în asta – dar ei nu îi vor înșela pe ceilalţi, cum se întâmplă frecvent în asemenea cazuri, doar pentru a se seta pe vibraţia de avere, nu.

Cariera lor se va îmbunătăți, mai ales după luna august, când Jupiter se mută în Leu, stăpânul Casei parteneriatelor şi contractelor. Creșteri salariale, promovări și oportunități profesionale. Prietenii și, eventual, o nouă dragoste, joacă un rol important aici.

Scriitorii, profesori şi cei care activează în domeniul media sau domenii care se bazează pe comunicare, vor avea un an de vârf. Vor excela în munca lor și eforturile depuse vor fi recunoscute iar recompensele financiare vor fi pe măsură. Chiar dacă se vor simţi blocaţi într-un loc de muncă în prima jumătatea a anului, să reţină că din a doua parte se vor deschide multe drumuri noi pentru ei.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Ce ar trebui să perfecţioneze

Nativilor Vărsător le place să fie percepuţi nu numai ca distrugători de bariere, ci și ca transformatori ai societății și ai lumii. Este un drum lung pentru a fi văzut în această lumină și, mai ales, să joace acest rol. Ţintesc în sus, îşi resepctă şefii sau superiorii, îi respectă pe cei aflaţi în poziţii înalte şi se așteaptă să fie trataţi la fel. De aceea prefera locurile de muncă care au un pic de idealism în ele sau care au o bază filosofică.

Trebuie să fie creativi la locul de muncă, pentru a avea acces la noi tehnici și metode de lucru. Le place să fie preocupaţi de viitor și se bucură dacă ajung să facă afaceri rapid, de tineri, fără pierdere de timp. Au o viteză de reacţie demnă de cartea recordurilor şi în acelaşi timp, au idei şi sugestii pentru îmbunătățirea mediului de lucru de care vor beneficia şi colegii lor dar şi angajatorii.

Nu se sfiesc să-şi ajute colegii şi vor fi primi care le vor ura bun venit în colectiv noilor angajaţi. Dacă nativii Vărsător vor să își atingă obiectivele legate de cariera lor trebuie să îşi dezvolte sensibilitatea, să fie mai emoționali, să găsească profunzimea sentimentelor și a pasiunii. Ei trebuie să învețe să se restrângă, să se concentreze asupra lucrurilor esențiale. Ei au nevoie de o mare pasiune și dorință pentru a se ridica foarte de sus; odată ce exista aceasta pasiune vor reuși cu ușurință în orice îşi vor propune.

Jupiter în partea superioară a temei natale îi va ajuta să se concentreze asupra obiectivelor cariere. În punct de elevație maximă, îi va încuraja în toate eforturile depuse la locul de muncă. Casa a 10-a, pe lângă faptul că este asociată cu obiectivele și realizările personale, este şi zona de aprecierea publică și Saturn în acest loc le va da încredere în sine prin respectul care vine din partea celorlalţi și care îi împinge să atingă ceea ce îşi propun.

Vor avea curajul, puterea și rezistenţa de a aborda lucruri care au fost abandonate. Vor fi mult mai organizaţi ca de obicei, mai ordonaţi și mai atenţi la obiectivele lor profesionale, fapt care îi va lua pe mulţi prin surprindere.

Principalul lucru ce trebuie reținut este faptul că, în ceea ce privește cariera și afacerile publice, cu Jupiter în Casa a 10-a, ar fi rezonabil să rămână la metodele pe care le-au încercat, în care au încredere şi care le-au adus rezultatele dorite. Trebuie să arate respect față de cei de la putere, mai ales atunci când au o poziţie socială care implică ierarhii bine stabilite, deoarece Saturn este o planetă a disciplinei stricte și îi va taxa rapid pentru delăsare, amânare, lipsa de respect şi greşeli din neatenţie.

În concluzie, cu Jupiter în Casa a 10-a, trebuie să fie pregătiţi să depună un efort susţinut pentru a-şi duce planurile la capăt. Jupiter răsplătește întotdeauna munca si efortul disciplinat mai ales că el este în aspecte bune cu Saturn, stăpânul casei, aproape tot anul. Este posibil ca unele lucruri să nu funcţioneze aşa cum ar vrea sau angajamentele pe care şi le-au luat să fie mai dificil de materializat decât au anticipat. Întotdeauna este important să nu se descurajeze. Piedicile temporare sunt capcane saturniene pentru a verifica dacă ne-am învăţat lecţiile de viaţă aşa cum trebuie.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Sănătate

La capitolul sănătate vor trebui să fie atenți. Punctele forte și virtuțile lor sunt cele pe care oamenii, de regulă, uită până la ce punct să le accepte. Stima de sine și încrederea în sine sunt bune. Mercur în tranzit prin semnul lor le sugerează că trebuie să fie atenţi la răceli, la senzaţiile de boală provocate pe sistem nervos, dar şi la alimentaţie. Trebuie să aibă o marjă de siguranţă că acestea sunt bine suportate atunci când se complac într-un efort fizic intens. Pe de altă parte li se sugerează nevoia unei diete adecvate.

Să evite alcoolul şi tranchilizantele iar Uranus aflat în Taur le propune ca această dietă să se conjuge cu sport şi exerciţii fizice. Multi dintre ei îşi vor testa limitele fizice si rezistenţa în primele zile ale anului.
În materie de sănătate sunt nişte norocoşi; nu trebuie decât să înțeleagă principiul pentru ca mintea lor să construiască restul, aşa că mulţi dintre nativi vor cultiva conceptul de sănătate şi de boală la un nivel mai profund. Vor să înţeleagă cauzele şi la ce să recurgă ca să se vindece.

Saturn este stăpânul Casei a 12-a, boli ascunse, diete, recluziuni interioare pentru a pune capăt unor probleme de sănătate şi care consolidează experimentarea și inovaţi vis-a-vis de propriul corp. De asemenea, arată că problemele sociale sau relaţiile cu prietenii, atunci când merg prost, pot avea un impact negativ asupra sănătății lor.

Jupiter în Scorpion îi va ajuta să se conecteze la starea de spirit, emoțiile și relațiile de familie. Stare bună de sănătate înseamnă şi o viață emoțională sănătoasă, adică relații de familie funcționale. Importanța stării de spirit si sentimentul că au nevoie de sănătate este mult amplificat în 2018. Vor vedea, la propriu, puterea stării emoționale asupra sănătății lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top