Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018 Minerva Leu - Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Leu – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Leu – Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în 2018. Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.

Din foc mereu apare ceva nou, gata să-şi ocupe un loc nou şi, dacă este posibil, și cel mai bun din lume. Au plătit cu răbdare dar în curând aceasta şi aşteptarea vor da roade.

Să aștepte până în noiembrie, să-şi pregătească terenul, să-şi revizuiască viața, suişurile şi coborâşurile din ultimii ani, să recunoască unde au greşit și să corecteze erorile ,ca să se pregătească pentru noi provocări. 2018 va fi un an spiritual, cel puţin până la 1 august. Nu este vorba despre un martiraj prin spiritualitate, ci de bucurie interioară și de succes.

Stăpânul semnului – Soarele

Culoarea specifică – auriu, portocaliu, galben.

Metalul caracteristic – aur.

Cristalele semnului – citrin, carneol, calcedonie, rubin, chihlimbar, ochi de tirgru, smarald galben, ochi de pisică.

Horoscop 2018 Minerva Leu – Oportunităţile

Horoscop 2018 – Alege altă zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Începând cu 10 octombrie 2017, mulţi nativi Leu vor intra într-un con de umbră.

Pentru aceasta ar trebui să îi mulţumească lui Jupiter, care tocmai ce intrase în Casa a 4-a, Casa familiei şi a rădăcinilor, şi posibil ca ei să fi fost angrenaţi în proiecte care le-au limitat disponibilitatea socială.

Nu au fost literalmente la vedere, ca să spun aşa, pentru că această mutare a lui Jupiter într-un nou câmp de acţiune în care, spre deosebire de Săgetător, nu se află în primul său domiciliu, unde putem spune că norocul este de partea noastră, aici, în cel de-al doilea domiciliu, deja nu se mai simte foarte bine, mai ales că semnul care îi ocupă casa este unul de apă.

Totuşi şi atunci putem vorbi lejer despre epuizare. Ei s-au simţit prea obosiţi ca să mai ţină pasul cu viaţa socială, dar de fapt, nu le-a fost rău, în sensul real al cuvântului.

S-au concentrat mai mult pe problemele lor decât pe ale altora.

I-aşi sfătui ca în primele șase luni ale anului viitor să stea de vorbă cu un psiholog, cu privire la problemele care le au şi care i-au afectat şi în trecut. Este vorba despre probleme emoționale sau psihologice.

Ştiu să fie amuzanţi, dar, din nefericire, şi grei de cap, aşa că un psiholog i-ar ajuta să vedă adevărul mult mai ușor. Poate există cineva care are nevoie de ajutorul lor, poate au de plătit o datorie morală faţă de un fost iubit/ă.

Să-şi asculte intuiţia, care va fi uimitoare în primăvară şi ar putea avea o realizare de proporţii, iar viaţa lor se va schimba cu 180 de grade.

Familia îi poate ajuta să scape de fantomele ale trecutului. Şi că tot am amintit de fantome, ar putea descoperi că le-a fost lăsat, de cine ştie ce rudă, o sumă frumuşică de bani sau bunuri, prin testament.

Alte lucruri interesante se pot petrece pe 8 noiembrie 2018, când secrete pe care le bănuiau ies la iveală în forţă, ceea ce îi va avantaja.

Apoi, pe 8 noiembrie 2018, Jupiter trece în Casa a 5-a, a iubirii şi creativităţii iar Leul se trezeşte la viaţă! Aștept cu nerăbdare să văd ce vor face când vor fi iar în lumina reflectoarelor! Mai mult ca sigur vor păşi cu dreptul de-acum, vocea sa făcându-se auzită până, hăăăt, la capătul lumii.

Merită să investească în ajutorul unui consilier de imagine care să îi ajute să îşi aleagă hainele, să spunem, să-şi aranjeze coama rebelă într-un stil nou, tineresc şi să accepte tratamente de înfrumuseţare care să le dea o nouă strălucire.

Încrederea lor va crește și vor atrage oportunitățile asemenea unui magnet, din 24 iulie, când Soarele le va tranzita semnul. Atunci vor putea să farmece pe oricine ca să facă orice – inclusiv să se îndrăgostească de ei!

Prieteniile lor sunt agregate de personaje insolite, neconvenționale şi îi vor atrage într-o multitudine de distracţii, cu rang de amuzament dacă nu de coparticipant, astfel că 18 august este o zi mare, de care ar putea beneficia şi ei şi ceilalţi. Prieteniile care se leagă acum le vor stimula nu doar stima de sine, ci şi încrederea, ceea ce îi va inspira cu adevărat.

Când Jupiter va intra în mişcare retrogradă, din martie până la sfârşitul lui iulie, ritmul de viață va încetini. Este posibil să-și reconsidere poziţia sau pot avea intuiții cu privire la modul de a se face remarcat. Este un moment bun pentru a se concentra pe alții, nu pe sine.

Horoscop 2018 Minerva Leu Provocările

Când Saturn a intrat în Casa a 6-a, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de muncă, pe 31 decembrie 2017, nativii Lei au simţit că atenţia şi viteza de reacţie la problemele familiei s-au acutizat.

Responsabilitățile faţă de un părinte în vârstă – locuieşte cu ei, interferează cu nevoile lor, au o proprietate greu de administrat sau o situație mai socială, anul acesta se vor rezolva neaşteptat de repede. Din moment ce Saturn a ajuns în casa sănătăţii, posibil ca ei să fi simţit prezenţa acestuia ca pe un laț în jurul gâtului!

S-au trezit, peste noapte, că trebuie să poarte de grijă unei rude vârstnice – unul dintre părinţi sau dintre bunici, fie că s-au aflat în imposibilitatea de a renova casa părintească sau propriul cămin, de a cumpăra o casă sau de a se muta în altă parte, că neînţelegerile cu cei din familie s-au intensificat, iar nativii Leu au fost, aparent, striviţi de obligațiile interne care i-au legat la cămin, într-un fel sau altul.

Partea bună a acestei laturi sunt lecţiile de viaţă saturniane pe care au trebuit să le înveţe legat de angajament, de responsabilitate, de rezistenţă şi de perseverenţă şi de care par să se fi îndepărtat. Adevărul este că avându-l pe Saturn alături, în această arie complexă a vieţii noastre, antrenamentul psihologic este dur pentru oricare dintre noi.

Posibil să-şi fi cumpărat prima lor casă sau încă o proprietate, să fi plătit o chirie exorbitantă, dar direct proprorţional au crescut dările la stat, cele adminitrative, impozitele pe teren.

Au strâns bani să înceapă renovările dar s-au pomenit că trebuie să plătească un impozit pe nu mai ştiu ce acaret de care şi uitaseră sau pe un bun care nu mai era în posesia lor de ani buni- autoturism bunăoară şi ca să regleze problemele au pierdut şi timp şi bani.

Au vrut scoată un ban în plus sau o rată la băncă şi au închiriat o cameră, numai că acei chiriaşi, după ce au plecat, le-au lăsat un car de datorii sau le-au deteriorat bunurile, indiferent de natura lor, de asemenea manieră încât au trebuit schimbate. Unul din părinţi ori din bunici a căzut la pat şi volens-nolens i-au mutat în casa lor ca să îi poată îngriji.

Dar cum Saturn face, pe 24 mai, un sextil frumos cu Jupiter aflat în Casa a 4-a, a familiei, ar putea avea surpriza să primească vestea că le-a fost lăsată o sumă frumuşică în conturi sau că au moştenit o casă sau un teren. Alţi nativi Leu ar putea cumpăra, în sfârşit, casa mult visată ori s-ar putea lansa în afaceri de familie care să le rotunjească venitul.

Cât timp Saturn se va afla în mişcare retrogradă, ar putea fi întârziate vânzarea unei proprietăţi sau, pur şi simplu, să cadă afacerea, renovările să se sisteze, aprobările pentru planul de renovare să fi fost amânate ori împrumutul de la CAR să nu fi fost aprobat din lipsă de buget iar ei să trăiscă un sentiment acut de prizonierat în interiorul căminului…Toate acestea însă, se vor rezolva până la sfârșitul anului.

Horoscop 2018 Minerva Leu Familia, dragostea și viața socială

În general, nativii Leu nu sunt genul care să se căsătorească devreme sau să facă promisiuni deşarte. Pentru ei relatiile sunt bune atâta timp cât sunt plăcute. Atunci când relația încetează să mai fie ceea ce era la început, vor pune capăt acesteia fără remuşcări. Întotdeauna îşi asumă libertatea de a pleca.

Acesta este şi motivul pentru care nativii excelează la capitolul povesti de dragoste, mai degrabă, decât într-un angajamentul asumat. Cu toate acestea, odată căsătoriţi sunt credincioşi; sunt tipul de nativi care de regulă, se căsătoresc o singură dată în viaţă. Dacă vă plac Leii sau vă îndrăgostiţi de un Leu, precis vă veţi petrece timpul călătorind, prin cluburi şi prin cazinouri, la teatru şi prin discoteci.

Preţul este cam mare dar când este vorba despre un Leu merită şi fiţi siguri că veţi trăi şi vă veţi distra din plin. Dragostea lor este impetuoasă și demonstrativă, le plac persoanele vesele şi optimiste aşa cum sunt ei dar, întotdeauna, se vor apropia de persoane serioase, inteligente și neconvenționale.

Ca partener, nativul Leu tinde să se definească drept o fiinţă politică și socială, liberală ca atitudine, opinii şi comportament. Cine se căsătoreşte cu un nativ Leu trebuie să fie atent să nu îi îngrădească libertatea de mişcare, altfel mariajul va deveni, cu siguranţă, o provocare, o bătălie subtilă pe viaţă şi pe moarte, deoarece Leul nu poate fi stăpânit niciodată.

Iar cu semnul Vărsător pe casa a 7-a, dragostea nativului Leu poate atinge apogeul. Astfel, dacă Leii vor să cunoască adevărata dragostea și să-şi pună în valoare potențialul social, nu au nevie decât de un partener Vărsător ca să-şi dezvolte şi perspectiva egalitară.

Acest lucru nu este ușor de atins deoarece Leul, în calitatea sa de rege, îşi găseşte egalii numai printre alţi regi, dar poate că aceasta este şi soluția la provocările sociale: să fie un rege printre regi. Şi încă ceva – îi place să-şi afişeze regalitatea, ca să spun aşa, dar, în acelaşi timp, recunoaşte nobleţea celorlalte semne.

Cu Jupiter în semnul său, Săgetător, din 8 noiembrie 2018, dragostea va cunoaşte adevărata exaltare. Unul dintre beneficiile dulci ale tranzitului amintit, va fi că nativii Leu au toate șansele să-şi găsească adevărata iubire, ceea ce le va induce ca niciodată, starea de bine, de confort interior dar şi exterior, chiar dacă astrologii consideră Săgetătorul, semnul de domiciliu al lui Jupiter, ca cea mai bună poziţie pentru iubirea adevărată.

Dacă presupunem însă, că nativii Leu au nevoie de un miracol pentru a gasi persoana potrivita pe care să o iubească, atunci Jupiter va face această minune posibilă pentru ei.

În afară de aceasta, trebuie să avem în vedere şi mișcările lui Venus și ale lui Marte, iubăreţii cosmici care sunt meniţi să ne condimenteze viaţa. Între 14 iunie şi 10 iulie, Venus va fi în semnul lor, tocmai pentru a-i ajuta să-şi împrospăteze look-ul pentru ceea ce va urma.

Când vine vorba despre dragoste, Venus este lascivă, blândă şi ne învaţă să ne punem în valoare folosind farmecul şi senzualitatea, nu forța sau o atitudine fermă, calităţi menite să exercite o forţă de atracţie irezistibilă asupra obiectul afecțiunii sale.

Cu siguranță vor avea putere de seducţie asupra persoanei alese şi care le va cădea în plasă cu uşurinţă. Nu trebuie decât să încerce magia farmecului personal şi vor fi de neoprit. Cu Venus în semnul lor, schimbările se vor regăsi, mai ales, în aspectul lor şi vor atrage atenţia asupra lor.

În tot acest timp, Saturn va sta în Casa a 5-a a muncii şi cum spuneam mai sus s-ar putea confrunta cu frustrări legate de casă şi de familie. De exemplu, dacă au sperat să vândă o casă, ar putea constata că ofertele care le primesc sunt prea mici ca să fie luate în considerare.

Dacă sunt în căutarea unui apartament, pentru achiziţie sau chirie, este posibil ca toate apartamentele pe care le vor viziona să pară mici și întunecate, fără a se ridica la nivelul preţului de vânzare sau de închiriere. Saturn este recunoscut pentru aceste tipuri de situații în care testează capacitatea oamenilor de a suporta.

S-ar putea să treacă mult timp până să vândă sau să cumpere, pentru că vor trebui să aștepte a doua parte a anului şi, în funcţie te tema natală, chiar tot anul.

Dacă nu este vorba despre o achiziţie, ci doar despre un împrumut, atunci să fie siguri că îşi permit ratele. Saturn aduce, uneori, un sentiment de povară temporar, sau dificultăți legate de administrarea şi de costurile asociate cu achiziţia unor bunuri pentru casă. O altă tendință a lui Saturn este de a izola.

Saturn face să simţim că am rămas singuri pe o insulă pustie, astfel încât să putem vedea care este capacitatea personală de a determina anumite lucruri și pentru a găsi răspunsuri. Într-adevăr, Saturn aduce stabilitate dar și poveri pe măsură, totul numai ca să înţelegem că valoarea are un preţ şi ea nu poate fi atinsă decât cu eforturi proprii şi răbdare.

Cred că ar trebui să adaug că nativii Leu s-ar putea confrunta cu probleme de comunicare în familie, neînţelegeri nu doar cu partenerul de viaţă dar şi cu ceilalţi membrii ai familiei. De aceea este foarte important să înveţe să-şi păstreze calmul. Să nu uite nicio clipă că Saturn este Marele Învățător și mereu are ceva de arătat ca să ne lumineze. Saturn poate aduce şi o altă perspectivă asupra laturii relaţionale, indiferent de natura ei – partener, părinţi, copii.

Şi nu în ultimul rând, nativilor Leu le place ideea că sunt percepuţi ca fiind bogaţi, iar bogăția, în ziua de azi, este de multe ori asociată cu puterea. Averea lor se rezumă la o casă mare, o mulțime de terenuri și animale.

Finanțele și Cariera

La locul de muncă, nativii Leu excelează în poziții cu autoritate și putere. Sunt buni la luarea deciziilor la un nivel macro, detaliile lăsându-le pe seama altora. Colegii şi subordonaţii îi respectă deoarece au un talent înnăscut pentru înțelegerea și ajutorarea celor cu probleme.

Dacă este să depună eforturi pentru a ajunge într-o funcţie, atunci o vor face chiar dacă trebuie să înceapă de jos. Așa cum era de așteptat, un astfel de semn carismatic îşi va îmbunătăţi rapid situaţia la locul de muncă. Ei fac acest lucru pentru a avea o șansă mai bună de a avansa în partea de sus .

Pe de altă parte, Leilor nu le place să fie subordoaţi sau să facă ce li se cere. Poate că acesta este şi motivul pentru care aspiră pentru partea de conducere: pentru că în calitatea de factori de decizie, nu trebuie să primească ordine de la alții.
Nu se îndoiesc de succesul lor și îşi concentrează toată atenția și eforturile pe realizarea sa.

O altă caracteristică leonină, demnă de luat în seamă, este că ei nu încearcă să abuzeze de puterea sau succesul pe care îl au. De obicei, le place să împărtășească cunoaşterea și astfel, lumea din jur să li se alăture. Cu ei, în schimb, este greu de lucrat şi dorescă să se ştie acest lucru, deoarece sunt pe picioarele lor şi ştiu foarte bine ce vor.

Sunt capabili să muncească din greu și de multe ori, gestionează lucruri mari sau acţiuni de anvergură. Să nu se omită însă că, în adâncul sufletului, sunt cu adevărat iubitori şi le place distracţia.

Stimularea intelectuală, prin studii universitare sau călătorii în străinătate, va fi extrem de incitantă acum, deoarece Chiron se află în Casa a 9-a, a studiilor academice şi a călătoriilor lungi, unde va sta până în martie 2021 şi nativii Leu vor fi dornici să abordeze noi subiecte de viaţă.

Oportunitățile vor veni cu condiţia să le vizualizeze în detaliu, pentru a avea imagina de ansamblu. Acum, pot decide brusc să se întoarcă la facultate pentru un masterat sau pentru a urma un curs pe care nu l-au prins în facultate. Vor deveni mai spirituali, mai analişti, mai filosofici, deoarece Casa a 9-a are şi aceste domenii în stăpânire, şi vor fi bucuroşi să intre în dezbateri politice, religioase, culturale sau de orice natură ar fi ele, pentru că trebuie să mistuie ideile unuia sau mai multor filosofi pe care le-au întâlnit în lecturile lor.

Vor avea parte de călătorii, în străinătate şi în ţară iar atunci când vor porni într-o călătorie o vor face, cel mai adesea, pe neaşteptate. Ar putea chiar să decidă să locuiască, măcar pentru o vreme, în străinătate, pentru că job-ul le-o va permite.

Marte în Balanţă le va aduce şi călătorii de afaceri, contracte şi parteneriate neaşteptate, deoarece se va afla în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, în perioada 14 septembrie – 17 noiembrie, aşa că drumurile în interes de serviciu sau de afaceri se vor intensifica.

Dacă lucrează în vânzări sau management, clientii lor cei mai potenţi se află în altă localitate şi este în interesul lor să-şi facă timp să stea de vorbă cu ei “face to face” şi nu la telefon sau prin mail. Dacă sunt liber-profesionist, se pot lansa în publicitate printr-o campanie agresivă, de succes şi cu priză la oameni, în prima jumătate a anului. Acest lucru este valabil în cazul în care sunt angajaţi de către alte persoane şi să ajute astfel şi la promovarea firmei lor.

Accentul pus pe Casa a 7-a, are în vedere relaţia cu Casa a 3-a a comunicării şi a relaţiilor cu fraţii şi surorile, și poate sugera faptul ca o soră sau un frate vor juca un rol proeminent în anul care vine. Ar putea lucra împreună într-o afacere sau la un proiect special ori ar putea organiza o petrecere surpriză pentru părinții lor, cu ocazia aniversării căsătoriei. Există mai multe posibilități. Totuşi, Marte în această poziţie, poate induce şi ideea unui conflict între fraţi, deşi Marte în Vărsător rezonează extraordinar cu Soarele lor din Leu, deci, nu cred să fie probleme de acest fel.

Între 5 octombrie şi 16 noiembrie, Venus este retrogradă în Casa a 4-a, a familiei. Le-aş sugera să se aştepte la blocaje şi chiar să fie obligaţi să dea un pas înapoi. 2018 este un teren minat pentru planete slăbite, care nu sunt în domiciliu şi nici în armonie cu acesta sau sunt retrograde, deci este nevoie de atenţie. Când Venus este retrogradă, firma sau instituţia pentru care lucrează poate trece printr-o perioadă de reorganizare, să-şi suspende temporar activitatea sau directorii să fie cetăţeni străini, astfel că unele decizii care necesită aprobarea acestor vor întârzia, datorită acestui impediment. De îndată ce Venus va reveni în mers normal, lucrurile se vor linişti iar cariera lor îşi va continua trendul ascendent.
Este de reţinut, că din punct de vedere financiar şi al carierei, anul vine cu o mulţime de zile capcană și vor trebui să fie atenţi cum vor naviga în aceste perioade dificile. Atâta timp cât ştiu acest lucru, pot evita perioadele de retrogradare dificile și se vor descurca cu succes .

Horoscop 2018 Minerva Leu – Ce ar trebui să îmbunătăţească

Adaptabilitatea! Foarte puțini nativi sunt independenţi şi orgolioşi sau conştientizează atât de pregnant stima de sine, cum o fac nativii Leu.

Cu toate acestea, într-un grup sau o echipă sau organizație, aceste calități nu sunt apreciate decât atunci când sunt lideri, promotori sau organizatori.

Munca în echipă implică momente de punere în umbră, căci el trebuie să se subordoneze grupului sau echipei pentru buna desfăşurare a procesului iar acesta este un lucru deosebit de greu pentru un nativ Leu. E greu să ajuţi un om care încearcă să controleze și să conducă el şi asta ar putea duce la fricţiuni în interiorul grupului sau a echipei şi ei trebuie să fie conștienți de acest lucru.

Şi în 2018, ca şi anul trecut de altfel, se vor confrunta cu asemenea situaţii şi pot învăţa să se controleze. Cel mai bun mod de a gestiona aceste situații este nu de a nega felul lor de a fi, ci să recunoască asta faţă de ceilalţi colegi sau parteneri. Aşa cum el este o stea şi ei sunt, în felul lor.

Recunoaşterea deschisă a acestei trăsături de caracter, va elimina neajunsurile și va duce la ridicarea nivelului profesional și a performanței întregului grup.

O altă latura asupra căreia trebuie să se aplece este cea a prieteniei. Vor învăța că prietenul este un om la fel ca şi el, nicidecum o jucărie care să fie la dispoziţia lor când şi cum vor ei.

Având în vedere sarcinile și responsabilitățile pe care le au, nu pot întoarce spatele şi să-şi vadă de ale lor atunci când lucrurile devin dificile. Prieteniile vor fi testate sever în 2018.

Partea bună este că cele superficiale se vor dizolva și vor rămâne doar cele care trebuie să rămână. Cel mai bun mod de a se asigura că au prieteni adevărați nu este să-i testeze, ci să-i urmărească cu atenţie şi adevărul va ieşi singur la iveală. Este o mare artă și o lecție pentru 2018.

Horoscop 2018 Minerva Leu Sănătate

Posibil să aibă nevoie să se protejeze împotriva stresului şi a bolilor declanşate în urma obiceiurile alimentare proaste și atunci vor avea nevoie de dietă şi de mişcare. Periodic să verifice aportul de vitamine, minerale şi bionutrienţi necesari organismului.

Pe de altă parte, activitatea fizică diversă alungă plictiseala şi îi poate ajuta să fie motivaţi. Deși vitalitatea lor nu este încă la întregul său potențial, sănătatea este mult îmbunătățită faţă de anii anteriori şi se va întări şi mai mult, în a doua parte a anului, aşa că cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate până nu demult, ar trebui să se bucure.

Casa a 6-a, casa sănătăţii este o casă puternică energetic, cu Pluto şi cu Saturn acolo. Saturn este planeta sănătăţii lor și primeşte aspecte de peste tot, pe întreg parcursul anului. Un semnal este că el reclamă atenţie la nivelul oaselor coloanei vertebrale, genunchilor, scheletului, dinţilor, unghilor, părului, segemente pe care, astral, le stăpâneşte, pentru menținerea sănătății optime.

Nu este nimic în neregulă cu ele, dar în cazul în care va debuta vreo problemă de sănătate, atunci de acolo ar începe. Aceste părţi ale corpului pot fi întărite prin control medical periodic sau prin tratamente alternative cum ar fi chiropractica, osteopatia, reflexoterapi , kinetoterapia, masajul, presopunctura și acupunctura.

Sportivii sau cei care fac sală, exerciţii fizice intense, vor trebui să aibă grijă la genunchi și la glezne şi pentru că Saturn se află în domiciliu, adică în Capricorn, vor trebui să fie atenţi şi la articulaţiile şoldului şi ale bazinului, la posibile crize de litiază renală ş.a. Pe de altă parte, mă gândesc la depresie, la gândirea negativă de pe urma căreia suferă foarte mulţi atleţi.

Noroc că Saturn este încă în armonie cu Pluto, pe tot parcursul anului. Aceasta lucru arată multe lucruri, mai ales faptul că stările afective şi emoţiile neagtive au un impact deosebit asupra sănătății. O inimă veselă este cel mai bun medicament în acest an.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top