Connect with us

Revistateo.ro

Gemeni

Horoscop 2018

Horoscop 2018 Minerva Gemeni – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate

Horoscop 2018 Minerva Gemeni – Alerţi, rapizi în gândire și dornici de a savura variatele delicii ale vieții, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade.

Răbdarea nu este întotdeauna punctul lor forte, dar, încă din ianuarie 2018, li se va cere să se liniştească și să se concentreze pe problemele materiale ale vieţii – bani, bunuri şi active economice, unde detaliul este cel care distinge.

Au avut mulți ani de schimbări bruște şi de multe ori, dramatice, când acum viaţa era frumoasă şi peste un minut situaţia era diamentral opusă. Nu sunt singurii care au experimentat aceste schimbări de la Ana la Caiafa, dar pentru ei, acestea s-au produs non-stop.

Lucrurile s-au stabilizat un pic în ultimii doi ani, chiar dacă Uranus s-a mutat în Berbec. Au învăţat să trăiască în nesiguranță, iar acest lucru a fost punctul lor forte. Au învăţat că nimic din ceea ce este pământesc nu este şi permanent, că efemerul este parte integrantă din viaţa noastră.

Stăpânul semnului – Mercur

Culoarea specifică – violet şi galben strălucitor

Metalul caracteristic – mercur

Cristalele zodiei – ametistul, ametrinul, agat mov, cuarţ fumuriu, tanzanit.

Horoscop 2018 Minerva Gemeni – Dragoste, bani, Familie, Carieră, Relații și Sănătate – Oportunităţi

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, pe 10 octombrie 2017, este posibil să fi observat că situația lor financiară s-a îmbunătățit. Acest lucru s-a datorat lui Jupiter, care intrase în Casa a 6-a a muncii și a sănătății.

Proiecte ambițioase s-au așezat pe masa lor, copleşindu-i cu cel puțin o mărire de salariu, bonusuri, comisioane, mai mulţi clienţi, mai multe comezi, restituiri, reduceri, împrumuturi date prietenilor care le-au fost restituite, cadouri, accesul la bunuri de lux și mai multe venituri din investiții.

Jupiter va rămâne aici până pe 8 noiembrie 2018, oferindu-le timp în care pot pune bani deoparte, la ciorap. Ar fi bine să folosească acest timp pentru a se informa unde pot înmulţi cel mai bine, ceea ce au strâns, care forma de economisire este mai viabilă.

Cea mai bună perioada pentru o investiţie financiară sigură, atunci când vor putea să beneficieze la maximum de conjuncția Soarelui cu Jupiter, este în octombrie – noiembrie. Atunci pot face mai mulți bani din investiții, la locul de muncă și/sau din propria afacere.

Este o ocazie bine venită să-şi planifice de pe acum ce vor face în prima parte a lui 2018 – să aplice pentru un credit, să ceară o mărire de salariu, să pregătească un proiect pe fonduri nerambursabile sau să-şi planifice sesiuni de prezentare a propriei afaceri unor noi firme pentru propria promovare, cât şi pentru a-şi asigura câştigurile financiare. Au informaţia, nu trebuie decât să o folosească!

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter se mută în domiciliu. Vor face o mulțime de comisioane, vor alerga cu maşina de colo colo, vor sta cu urechea liptă de telefon mai tot timpul şi vor tasta pe laptop, iPad sau iPhone, necontenit. Capacitatea lor de a învăța, dublată de curiozitate, este imensă.

Dacă se plictisesc, acum este momentul să deprindă noi competențe, în special să înveţe o limbă străină sau să se specializeze în vânzări, marketing, negocieri, înțelegeri, web design și publicitate. Acum au timp pentru a se vedea cu vecinii şi pentru a participa la evenimente comunitare. Se pot bucura să petreacă mai mult timp cu frații pe care i-au cam ignorat în ultima vreme.

Când Jupiter va intra în mişcare retrogradă, pe 7 martie, ar putea fi nevoie de mai mult efort pentru a obține unele aprobări sau proiecte importante, pentru a se face înţeleşi sau pentru adunarea documentelor de care au nevoie pentru a obţine o aprobare. Posibile întârzieri.

Horoscop 2018 Minerva Gemeni Provocări

Vestea bună este că îl au pe taciturnul Saturn în Casa a 8-a, a intimității și banilor proveniți indirect. Vestea proastă este că vor munci mult şi din greu şi mulțumirile vor fi inexistente.

În cazul în care Saturn conduce ostilităţile, este foarte dificil de lucrat cu el. Indiferent de rezultate şi de viteza de reacţie, vor trebui să se aştepte la rutină. Saturn rareori împarte complimente și o face numai atunci când sesizează o creştere.

Dacă au făcut analiza fluxului de numerar, au ajuns la nivelul la care pot dovedi o corelație directă între ocuparea forței de muncă proprii și restul companiei. Iar pentru o mai bună măsură, Saturn nu va scăpa din vedere numeroase alte domenii de ameliorare.

Saturn vrea ca nativii Gemeni să lucreze din greu. Vor primi responsabilităţi în plus, pentru care nu vor fi nici lăudaţi, nici apreciaţi şi nici remuneraţi. Ironic, nu? Şi ca să fie, cum spun ei, tacâmul complet, colegii de muncă sunt trişti, negativişti şi pesimişti.

Dacă însă au mizat totul pe independenţă, pe propria afacere, vor simţi pe pielea lor că lucrurile se urnesc foarte greu, că trebuie să se roage de clienţi, că furnizorii şi angajaţii sunt recalcitranţi. Totul se datorează lui Saturn.

Tot Casa a 8-a este şi o casă a ezoterismului și a terapiilor pe care le alegem şi cu Saturn acolo, de obicei, există o problemă veche care s-a cronicizat, pentru că a fost ignorată.

Aşa că acum este momentul să meargă la medic pentru un control de rutină – stomatolog, interne, oftalmolog, homeopat ş.a., să facă o scanare din cap până în picioare, cum îmi place mie să spun, pentru liniştea lor.

Să fie liniştiţi, că au o sănătate bună, dacă mai renunţă şi la ţigare şi la alte obiceiuri alimentare proaste cum ar fi ciocolata, de exemplu, şi le-ar înlocui cu mersul la sală de 2 ori pe săptămână ori ar adoptă o dieta corespunzătoare organismului lor, ar fi şi mai bine.

Cât timp Saturn va fi retrograd, Gemenii vor resimiţi fluxul financiar ca pe ceva dureros de restrictiv, care necesită multe ore suplimentare şi vor constata, cu amărăciune, că nu se pot baza pe colaborarea cu ceilalţi colegi. Atenţie, schimbarea locului de muncă nu va rezolva această situație, aşa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să folosească acest timp pentru a reflecta asupra modului în care ar putea face ca lucrurile să meargă mai bine.

Horoscop 2018 Minerva Gemeni Familie, dragoste și relații

Gemenii, prin limbuția lor nativă, dau strălucire vieţii proprii, iubirii și vieţii sociale, în general. Un discurs bun sau un schimb de replici la foc continuu este un preludiu interesant când vine vorba despre romantism. Singura problemă legată de dragoste este că sunt prea cerebrali, prea detaşaţi și au nevoie de pasiune pentru a face lucrurile să meargă.

Emoțiile uneori îi tulbură și partenerii lor au tendința să se plângă de acest lucru. Cine intră într-o relaţie cu un nativ Gemeni, trebuie să înțeleagă de ce este așa. De regulă, ei evită pasiunile puternice sau care implică responsabilitate, deoarece acestea ar putea tulbura capacitatea lor de a gândi și de a comunica. Dacă par reci, partenerii lor trebuie să înțeleagă că aceasta este firea lor şi că în realitate, clocotesc.

Cu toate acestea, nativii Gemeni ar trebuie să înțeleagă că una este să vorbeşti despre dragoste şi alta să fii îndrăgostit. Prima implică teorie, a doua trăire şi simţire. Vorbind despre dragoste superficial, nu vor ajunge nicăieri. Ei trebuie să simtă şi să acţioneze în consecinţă.

Dragostea nu este a intelectului, ci a inimii. Dacă vrei să știi ce simte un Geamăn îndragostit, ar trebui să asculţi ce spune dar să nu faci ceea ce face, el sau ea. Pe de altă parte, pot fi forte generoşi cu cei pe care îi iubesc.

Gemenii vor ca partenerii lor să fie rafinaţi, educaţi și umblaţi, ca să spun aşa. Dacă partenerii lor sunt bogați este şi mai bine. Dacă iubiţi un nativ Gemeni înseamnă că sunteţi un bun ascultător. Totuşi, relația ideală pentru un Gemeni este o relație a minții.

Chiar dacă se bucură de aspectele fizice şi temperamentale ale iubitului/ei, dacă nu există comuniune intelectuală relaţia va avea de suferit.

În Casa a 4- a, Casa Familiei, nu sunt planete şi casa nici nu este stresată de tranzitul vreunei planete lente, aşa că nativii Gemeni au mare libertate de mişcare. Acest lucru le dă posibilitatea să facă multe în casă dar nu o vor face pentru că nu au nici un interes și atenţia lor este concentrată pe alte sectoare. Pentru cei căsătoriţi, totuşi, va prevala acest lucru.

Mercur este atât planeta lor guvernatoare, cât şi a Casei a 4-a, a familiei. De asemenea, ştim că Mercur este o planetă care se mișcă foarte repede, parcurgând toate casele dintr-o temă natală în mai puţin de un an. De obicei este rapid, devenind lent doar în retrogradări, astfel că, relațiile cu familia, interesul personal și starea de spirit a Gemenilor va fluctua la fel de rapid.

Relațiile cu frații ar trebui să fie mai strânse în 2018, iar cele cu vecinii vor lua un viraj înspre mai bine din toamnă. Există multe oportunități sociale și financiare care vin dinspre frați și vecini, iar relaţiile cu părinții și copiii ţin de statutul lor social. Sănătatea părinților și a copiilor pare să fie bună.

De asemenea, va fi şi o perioadă bună pentru decorarea sau înfrumusețarea căminului, deoarece simțul lor estetic va deborda. Casa şi problemele căminului însă, vor deveni mai importante după 5 septembrie, când Mercur va intra în Casa a 4-a. De pe 9 septembrie până în 12 octombrie, Soarele va fi şi el aici.

Pe Marte, trecerea dintre ani îl va găsi deja în tranzit, în Scorpion, moment numai bun pentru a pregăti o serie de reparații care aşteaptă de ceva timp să fie rezolvate, de schimbat mobila sau de renovat.

Din păcate, în primăvară ar putea pierde o persoană foarte dragă sau vor afla despre boala unei persoane la care ţin şi vor face totul ca să îi uşureze suferinţa.

Casa a 7-a, Casa căsătoriei şi a parteneriatelor de orice fel, a fost o casă greu încercată în 2017, prin tranzitul lui Saturn.

Mulţi nativi Gemeni s-au căsătorit în 2017, la fel de mulţi sunt implicaţi în relații semnificative, asemenea unei căsătorii. În 2018 sarcina lor este de a menţine şi a dezvolta relația. Lucrul interesant legat de dragoste, este că atât nativul Gemeni cât şi partenerul său, sunt foarte interesaţi de transformarea prin iubire.

Ambii parteneri par să fie oamenii care îşi doresc să fie împreună, sau măcar încearcă acest lucru. Deoarece este vorba despre o schimbare complexă, care implică exploatarea şi epurarea negativităţii, curăţarea psihică poate face relaţia deosebit de volatilă. Dacă dragostea este adevărată, partenerii pot fi un ajutor unul pentru celălalt și vor înţelege că din moment ce au evoluat la nivel personal, este firesc ca şi relaţia să evolueze în acelaşi ritm.

Nu întâmplător se spune că, la un moment dat, partenerii ajung să semene între ei, şi fizic şi psihic, tocmai pentru că de-a lungul timpului s-au transformat unul în funcţie de celălalt.

Numai că această evoluție este marcată de numeroase capcane şi pericole. Oricând relaţia s-ar putea rupe, deoarece partenerii s-au schimbat atât de mult încât să constate că nu mai sunt cei care au intrat în relaţie şi implicit ceea ce i-a legat la început pare să nu mai fie. Dacă ajung în momentul acesta, trebuie să analizeze lucrurile cu calm şi, la fel, să elimine ce cred că le îngreunează situaţia. Odată situaţia finalizată, normal că se cere un nou Început.

Alteori, unul dintre parteneri a lăsat mai mult decât credea că poate lăsa şi constataţi că a evoluat mai repede decât celălalt, iar pe relaţie cade un accent greu. Atunci, cel care este în această situaţie trebuie să se oprească şi să îl aştepte şi pe celălalt.

Vor găsi iubirea în cele mai neaşteptate locuri si moduri. La cabinetul medical, la spital sau la locul de muncă, în timp ce-şi urmăresc obiectivele financiare, la bancă, la biroul de brokeraj sau al contabilului, în cartier sau, pur şi simplu, în vecini. Cuplurile care îşi doresc copii vor mai avea ocazia şi în 2018, să dea un bonus berzei. Dacă au deja un copil, vor avea supriza să descopere un talent nebănuit al copilului lor şi să înceapă să caute cu înfrigurare, căi prin care să contribuie la dezvoltarea acestui talent.

Banii si cariera – Horoscop 2018 Minerva Gemeni

Gemenii tind să fie mai preocupați de bogăția de idei decât de bogăția materială reală. După cum ştim, ei excelează în profesii care implică scrisul, predarea, comunicarea – vânzări sau jurnalism și nu toate aceste profesii sunt foarte bine plătite. Dar să-și sacrifice nevoile intelectuale numai pentru bani este de neconceput pentru ei, aşa că vor depune eforturi serioase pentru a le combina pe cele două.

Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă propie este în Rac, de aceea banii lor pot cunoaşte o oarecare nesiguranţă, dar pot câştiga venituri suplimentare foarte uşor din investițiile în proprietăți rezidențiale – casă, apartament, grădină, livadă, restaurante și industria hotelieră. Având în vedere modul lor de a vorbi, nativilor Gemenii le place să negocieze, în orice situație, și mai ales atunci când au de-a face cu banii.

Cum semnul Rac este stăpânit de Lună, trebuie să ne oprim câteva clipe la acest aspect. Luna nu este doar planeta cea mai rapidă din zodiac, dar trece şi prin fiecare semn si casa la fiecare 28 de zile. Niciun alt corp ceresc nu are viteza Lunii, dacă ne gândim la rapiditatea şi capacitatea sa de a-şi schimba poziţia pe cer. O privire mai atentă la aceste mişcări ale Lunii și a fenomenelor legate de ea, în general, descrie foarte bine atitudinea financiară a Gemenilor.

Sunt versatili și flexibili şi pot câștiga bani în cele mai surprinzătoare moduri. Atitudinile și nevoile lor financiare par să se schimbe de la o zi la zi. Sentimentele lor legate de bani se schimbă: uneori sunt foarte entuziasmaţi că îi au, alteori nici nu le pasă.

Obiectivele financiare și banii sunt văzuţi, adesea, doar ca un mijloc de susținere a familiei şi atunci lucrurile par să aibă un oarecare sens. Luna, ca stăpână a veniturilor nativilor Gemeni, are un alt mesaj important pentru ei din punct de vedere financiar: pentru a realiza potențialul lor financiar, trebuie să-şi dezvolte mai mult latura emoţională, să înţeleagă ce este cu aspectul emoţional al vieţii. Ei trebuie să combine puterea logicii cu înțelegerea psihologiei umane. Sentimentele au propria lor logică iar nativii Gemenii trebuie să învețe acest lucru și să îl aplice la aspectele financiare.

Veniturile și averea vor crește în mod substanțial, datorită oportunităților financiare care apar. Se poate întâmpla, de multe ori, să nu vadă rodul acestor oportunități decât peste un an sau doi, dar să fie siguri că ele sunt bune. Activele pe care le au sau dacă deţin acţiuni, obligaţiuni, antichități ori lucrări de artă, să le valorifice pentru că sunt o sursă extraordinară de profit.

Vor descoperi că au fie prieteni noi, fie cunoştinţe importante din punct de vedere social, care le sprijină obiectivele financiare și îi pot ajuta să şi le atingă. Un parteneriat de afaceri norocos ilustrează foarte bine zicala l-a prins pe Dumnezeu de un picior. Soțul/a sau partenerul de viaţă îi vor susține și vor fi generoşi cu ei.

Contactele sociale vor crește nesperat soldul lor bancar. Prietenii și conexiunile sunt ca banii în bancă. Au norocul de partea lor când se pune problema de achizițiile și investițiile lor. Saturn arată că mulți dintre nativii Gemeni lucrează din greu, au sarcini şi îndatoriri multiple, pentru că au datorii multe.

În afară de mai mulți bani, mulţi Gemeni îşi vor cumpăra un autoturism nou, echipamente de comunicații și calculatoare. Vor face deplasări mai mult decât în anii precedenţi, ceea ce îi va face fericiţi. Aceia dintre ei care au idei, ar trebui să își găsească un asociat care să le asigure baza materială pentru a le pune în practică.

Singura problemă este că aceste infuzii de capital vin la pachet cu numeroase obligaţii şi promisiuni, fapt care îi va enerva la culme dar nu vor avea ce face. Căi de creștere financiară, în afara celor menționate, includ intuiția, petrolul şi gazele naturale, industria high-tech, utilităţi care vizează folosirea apei, construcţia de nave, de navlomare și de transport maritim.

De asemenea, Pluto va juca un rol principal în 2018 în viaţa acestor nativi, deoarece mută lumina reflectoarelor de pe Casa a 2-a, a veniturilor fixe şi din muncă proprie, pe Casa a 8-a, a banilor proveniţiţi din alte surse sau mai precis, banii celorlalţi. Aceasta include toți banii care vin spre ei din comisioane, bonusuri, acordarea licențelor, taxe sau redevențe. Casa a 8-a va fi deosebit de importantă pentru nativii Gemeni, în diferite momente din 2018.

Astfel că ei pot câștiga de pe urma unui divorț sau soluționarea unor litigii, plăți din asigurare, sprijin pentru copii, pensie alimentară, burse și ajutoare pentru cei care studiază, moșteniri, capital de risc, afaceri financiare care ţin de anumite investiții, credite bancare, ipotecare și de refinanțare sau din alte surse. În timp ce câștigurile sunt incluse în această casă, le-aş sugera să fie foarte precauţi cu privire la pariuri: Saturn le va diminua veniturile. Să-şi asigure câştigurile de asemenea manieră încât ele să fie cât mai stabile.

Ce ar putea perfecţiona – Horoscop 2018 Minerva Gemeni

Principalul domeniu de autoperfecţionare în 2018, este Imaginea. Psihismul va fi îmbunătățit în acest an. Pot coopera prin profunzimea gândirii şi procesul se va face mai ușor.

Atât Pluto cât și Saturn, dau perspectivă ideii de moarte și renaștere, deci aceste aspecte sunt deosebit de importante acum. Înțelegerea ideii de moarte, depășirea fricii faţă de ea, este una dintre cele mai importante lecții de viața.

În unele cazuri, nativii Gemenii vor avea de a face cu moartea reală și cu aprofundarea înțelegerii lor asupra fenomenului, dar, în cele mai multe cazuri, nu este vorba despre moartea reală ci doar de frica de ea. Aceste temeri ar putea fi stimulate în mai multe feluri, prin vise sau evenimente din lumea exterioară.

Dacă nu înțelegem moartea nu putem înțelege nici viața. Până când nu vom depăși teama de moarte, nu putem accesa dorințele noastre adevărate, deoarece frica de moarte este unul dintre principalele obstacole.

Sexul și sexualitatea este un alt domeniu care va fi îmbunătățit în acest an. Pentru majoritatea oamenilor acest lucru este doar o altă funcție instinctuală iar pentru alții este o formă de divertisment sau chiar de competitivitate.

Dar sexul, prin accesarea nivelurilor sale superioare, este mult mai mult decât fiecare dintre aceste lucruri – poate fi folosit pentru a ne vindeca unii pe alții și a îmbunătăți vibrațiile globale ale lumii. Cei care sunt pregătiţi vor fi inițiați în aceste stări.

Finanțele se vor îmbunătăţi pe cont propriu dar nu ar strica o administrare cât mai selectivă, deoarece îi ajută să maximizeze și să păstreze câștigurile care au crescut.

Sănătate – Horoscop 2018 Minerva Gemeni

În cazul în care sănătatea a fost bună, această tendință ar trebui să continue şi în 2018. Dacă însă s-au confruntat cu probleme de sănătate, acestea încă nu au fost depăşite. Deci, trebuie să lucreze pentru o stare bună de sănătate, zi de zi și disciplinat.

Problema este că au tendinţa să ignore orice semnal al organismului sau nu dau acestuia atenția de care are nevoie. Atât Pluto cât și Saturn se ocupă de transformare, de renaștere și de eliminare. Pluto este conducătorul generic al acestor lucruri iar Saturn este conducătorul actual în tema astrală, conform regulilor Casei a 8-a a Gemenilor, deci, cei care dau naștere persoanei care doresc să fie.

Ca și anul trecut, acesta este un an pentru eliminarea deşeurilor toxice din organism, iar regimurile de detoxifiere sunt numai bine venite. Posibil ca unii dintre nativi să suporte o intervenție chirurgicală anul acesta, deoarece ambele planete sunt implicate în eveniment.

Alţii vor suporta rigorile chirurgiei estetice, deoarece trebuie să-şi reinventeze Imaginea. Unii vor practica metode mai puțin invazive de schimbare a imaginii – meditații, vizualizare, rugăciune și tehnici de curățare psihică.

Mulţi Gemeni vor renuţa la diverse tipuri de dependențe – medicamente, energizante, ţigare, cafea ş.a. sau la modele afective sau mentale cunoscute sub numele de obișnuință.

Este un an propice pentru aceste activități și succesul este garantat. Toate acestea ar trebui să îmbunătățească starea generala de sănătate pe termen lung. Cu Saturn în domiciliu, vor deveni, foarte repede, conștienţi de limitele lor fizice din punct de vedere energetic; este un lucru bun pentru că nu vor cheltui acest cadou prețios pe lucruri inactive sau distructive, dar vor cheltui cu înțelepciune pe lucruri care îi ajută să dea ce au mai bun în ei.

Nativii care au probleme cu greutatea ar putea schimba acest neajuns. Saturn lucrează pentru a regla totul la proporția corectă și la echilibru. Lucrul bun despre Saturn în Capricorn este că îşi pot face o viziune pe termen lung despre sănătate și despre felul cum arată.

Gemenii răspund bine la tehnici de vindecare metafizice, cum ar fi rugăciunea, meditația, afirmațiile pozitive și vizualizarea. O sănătate bună pentru aceşti nativi înseamnă o viață personală şi socială adecvată. Ar putea fi la fel de mult preocupați de starea de sănătate a relaţiilor ca şi de sănătatea lor fizică, deoarece majoritatea problemelor de sănătate tind să îşi aibă originile în fantezia lor și periodic este nevoie de o resetare afectivă, pentru a șterge aceste lucruri și pentru ca vindecarea să poată avea loc.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop 2018

To Top