Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop 2018 bani. Zodiile care se imbogatesc anul viitor

Horoscop 2018 bani. Ziua de 1 ianuarie este o zi in care fiecare persoana isi face planuri pentru anul care incepe.

Unii isi doresc sa isi cunoasca sufletul pereche, altii isi doresc in secret sa aiba mai mult noroc la bani

Berbecii lucreaza cel mai bine in 2018 in echipa, asa ca parteneriatele le vor aduce castiguri insemnate. Sa aiba grija cu cine colaboreaza, iar anul poate fi unul cu adevarat fructuos. Sa evite deciziile bruste si impulsive, pentru a evita un faliment.

Taurii – sunt incurajati sa isi faca propria afacere. Saturn tranziteaza casa a VIII-a a Taurului, astfel ca se ivesc imprumuturi, mosteniri si sponsorizari. In anul 2018, Taurii au ocazia sa isi clarifice problemele financiare si sa castige sume importante de bani.
Daca au datorii, cu niste alegeri inspirate, acestia vor reusi sa le plateasca la timp si sa se linisteasca.

Gemenii – trebuie sa aiba multa grija atunci cand vine vorba despre speculatiile financiare. Daca vor sa isi dezvolte propria afacere, Gemenii trebuie sa aiba grija cat de mult investesc. Sa nu intreaca masura si sa nu se imprumute la ceilalti.

In mai, septembrie si octombrie, sunt luni favorabile pentru a negocia si pentru a face tranzactii.

Rac – Banii vin mai greu pentru Raci, asa ca trebuie sa aiba grij la fiecare cheltuiala. nu trebuie sa faca deloc excese, pentru ca vor fi luni in care nu vor reusi sa acopere cheltuielile. O idee buna se poate transforma intr-o afacere de succes, dar doar daca gasesti partenerii potriviti.

Leii – Mercur, stapanul casei banilor, se afla in mers retrograd in 2018 pntru lei. Acestia trebuie sa evite sa negocieze contracte, mariri de salariu.

Trebuie sa aiba mereu grija, caci orice cuvant nepotrivit le poate aduce concedierea si astfel nevoia de a cauta un alt loc de munca.

Fecioarele – se pot simti niste norocoase in anul 2018, caci casele financiare sunt activate.

Astfel, ar putea castiga sume mari de bani, pe care insa nu trebuie sa le iroseasca. De asemenea, ar trebui sa fie atenti la tot ceea ce taxele si impozite pe care le au de platit. Nu trebuie sa lase datoriile si creditele pe loculo al doilea si sa le plateasca la timp.

Balanta – abia la finalul anului 2018 vor reusi sa echilibreze finantele. Cunoscuti ca niste intreprinztori, nativii zodiei Balanta vor reusi sa puna pe picioare o afacere. De asemenea, daca au un hobby, acesta le-ar putea aduce o suma buna de bani.

Scorpion- in 2018, nativii acestei zodii reusesc o maturizare care le va prinde bine pentru toata viata. Acum vor incepe sa invete sa faca economii, sa realizeze o baza financiara si sa faca un buget eficient pentru familie. Vor avea o probabilitate de succes ridicata si vor reusi in cariera tot ce isi propun.

Sagetator – Lunile mai, august si noiembrie ii gasesc pe nativii acestei zodii in mijlocul unor negocieri fructuoase. Sagetatorii au ocazia sa isi demonstreze valoarea, sa fie promovati in cariera si sa castige sume importante de bani. Trebuie sa aiba grija in ce ii investesc si sa fie precauti la tranzactii.

Horoscop 2018 bani. Capricornii isi achita datoriile

Capricorn – in 2018, acesti nativi lucreaza din greu pentru a-si achita datoriile. In anii trecuti au facut excese, iar din aceasta cauza, acum trebuie sa dea inapoi banii.

Isi vor creste veniturile din propria afacere, insa o mare parte se va duce catre banci si catre cei care i-au imprumutat.

Varsator – Pana in luna octombrie, Varsatorii vor fi fortati sa faca economii. Jupiter intra in casa carierei Varsatorului si ii aduce castiguri mari. Cu toate acestea, trebuie sa negocieze la sange orice marire se salariu. Nu trebuie sa iroseasca banii pe lucruri inutile.

Pesti – nu trebuie sa se bazeze pe ajutorul celor din jur, ci sa lupte permanent pentru a scapa de datorii.

Daca vor sa economiseasca, Pestii sunt sfatuiti sa se reorganizeze si sa castige cinstit banii. Nu se recomanda sa apeleze la credite, caci ar putea sa se afle in imposibilitatea de a plati.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top