Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 TAUR

HOROSCOP 2015 TAUR. E un an în care ţi se cere mult curaj să schimbi macazul, nu pentru a lăsa în urmă trecutul şi a uita ce ai construit până acum, ci pentru a face un mare salt înainte, pentru tine! Schimbarea aduce o etapă nouă de viaţă, superioară celei anterioare, ca atare se poate spune că se naşte alt om în interiorul tău, cu alte planuri, cu alte vise, cu altă misiune de îndeplinit. Gândeşte-te că eşti permanent susţinut în acest proces de înălţare, ca atare foloseşte-te de energia, de curajul, de determinarea cu care eşti înzestrat, pentru că reuşeşti fără doar şi poate! Rupe-te de cel care erai înainte, urcă o treaptă mai sus – sau dacă stai pe acelaşi nivel, măcar ridică-te pe vârfuri – şi ai să vezi viaţa de la un nivel superior. E un an în care poţi atinge ţeluri mai înalte ca oricând, poţi face paşi imenşi, poate chiar cu câteva etape mai sus sau mai în faţă, deci valorifică acest elan fantastic, ca pe un vânt prielnic din spate! Chiar dacă nu ai încă un ţel foarte bine definit, mergi mai departe, cu capul sus şi ochii ţintă la orizont, pentru că ascensiunea e sigură şi se va arăta uşor şi scopul! În tot acest timp va trebui să te gândeşti şi la omul de lângă tine, cel care te completează, pentru că aştepţi şi de la el o atitudine nouă. Că e vorba de un cu totul alt partener decât până acum sau doar un partener diferit prin faptul că şi el se schimbă şi evoluează alături de tine, privind la el vei remarca surprins schimbarea. Se schimbă decorul, se schimbă cărarea de mers, se schimbă companionul sau susţinătorul, deci e clar că ţi se schimbă viaţa!

HOROSCOP 2015 TAUR. Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 17 martie – 21 mai, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer – Venus, Marte, Soarele şi Mercur – îţi vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simţi excelent cu Venus, propria ta planetă guvernantă aici, în casa proprie, în martie-aprilie, deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, ţeluri mari de atins, dorinţe de împlinit, profită din plin de acest interval când primeşti idei, inspiraţie şi energie din belşug.
Deşi nicio planetă lentă nu traversează zodia ta anul acesta, ca atare poţi răsufla un pic uşurat că nu ai asemenea responsabilitate pe cap, totuşi, prin aspectele trimise de celelalte planete din alte zodii, se poate vorbi de un an interesant. De exemplu, Saturn se mai întoarce pentru scurt timp în zodia pe care a traversat-o lent în ultimii 2 ani, astfel încât, între iunie-septembrie, mai are ceva de rezolvat în Scorpion, în zodia diametral opusă, loc prin care a mai trecut şi prin toamna lui 2014. Când credeai şi tu că ai scăpat de Saturn care ţi-a pus multe beţe în roate şi te-a supus multor probe de încercare în ultimii 2 ani, iată că mai are totuşi un mic accent de pus peste viaţa ta, mai ales în viaţa de cuplu. Au rămas pesemne unele aspecte nerezolvate şi se întoarce ori pentru a le mai bulversa odată ca să iei ultimele măsuri, ori pentru a le analiza încă o dată, acum, cu alţi ochi, după ce s-a încărcat un pic de energia spirituală, profundă şi înţeleaptă a Săgetătorului, acum s-ar putea să găseşti cu totul alte soluţii decât la final de 2014!

HOROSCOP 2015 TAUR. Mutarea lui Jupiter în Fecioară în luna august – zodie pe care o va traversa apoi lent până prin septembrie 2016 – îţi este un excelent aliat. Nu şi pe perioada cât se află în zodia Leului, pentru că de acolo îţi mai strică ţie unele planuri, mai exagerează unele trăiri sau emoţii, te face să te comporţi adeseori aşa cum nici ţie nu-ţi place să fii: mai orgolios, mai capricios, mai dornic să fii ascultat necondiţionat… Totuşi, după ce Jupiter intră în Fecioară, o zodie de pământ, ca şi a ta, îţi trimite un trigon benefic, de susţinere, de încurajare, îţi va reaprinde visele, îţi va încărca gândurile şi ideile cu un potenţial major de materializare îţi va da din nou ambiţie şi voinţă. Poţi profita din plin de acest impuls foarte practic de la Jupiter. Cu Pluto şi el într-o zodie de pământ, poţi spune că primeşti multe ajutoare astrale ca să-ţi pui în practică ideile şi a-ţi materializa visele!
Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top