Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 PESTI

HOROSCOP 2015 PESTI. Cuvântul de ordine al acestui an ar trebui să fie ÎNCREDERE, pentru că începi să pui sub semnul întrebării orice: relaţiile, proiectele, capacitatea ta de a duce mai departe ce ai început, iubirea, cariera! Ai prostul obicei de a te îndoi de tot ce mişcă în jurul tău, de tot ce simţi, de ideile care îţi vin în minte, dar anul acesta ar trebui să înveţi să lupţi cu aceste suspiciuni, pentru că ele pot fi periculoase exact pentru cele mai importante decizii în faţa cărora ajungi.

HOROSCOP 2015 PESTIDin cauza fricii de a face ceva, aluneci pe o pistă falsă, atras de o impresie greşită asupra adevărului, deci ai grijă: cel mai rău e să îţi faci singur scenarii fanteziste care te pot amăgi major, mai ales dacă ele conţin aspecte predominant negative. Dacă tu eşti în faţa unui nou început şi spui „e plin de riscuri”, dacă ajungi în faţa unei iubiri şi spui „nu are cum să iasă ceva bun de aici”, nu faci altceva decât să-ţi programezi din start eşecul şi acesta e cel mai mare inamic al anului pentru tine.

HOROSCOP 2015 PESTIA-l lua pe nu în braţe poate fi comod ca să-ţi poţi scuza eventualele eşecuri, dar e o amăgire care nu duce nicăieri. Nu mai bine încerci şi înveţi ceva din asta decât să te tot gândeşti la trecut, la ce n-a mers înainte, la fostele rateuri? Cere călăuzire de la alţii mai înţelepţi, pune mâna pe carte şi învaţă ce trebuie făcut ca să ajungi la marile tale vise. Aruncă-te în gol cu încredere fără să te temi că nu se deschide paraşuta! Ba da, se deschide şi te protejează foarte bine, deci nu trebuie să eziţi să sari doar din cauza unor riscuri false de genul „dar dacă…?” Alege-ţi cu grijă marile idealuri şi ţeluri de anul acesta, pentru că există riscul să te încrezi într-un vis imposibil sau neadecvat stilului tău, în timp ce altele, mult mai potrivite, sunt tratate cu teamă. Discerne mai bine între visele tale ca să-l alegi doar pe cel cu cele mai mari şanse să devină realitate!

HOROSCOP 2015 PESTIAnul acesta, tu eşti una din zodiile cele mai încercate de cuadraturi şi opoziţii, de aceea trebuie să faci paşi mărunţi, să nu disperi, să nu intri în panică, să îţi aduni forţele, pentru că e un drum lung la care trebuie să faci faţă. Luna Neagră (până pe 28 august) şi Jupiter (după 10 august) vor trece prin zodia opusă ţie (prin Fecioară), ceea ce nu sună tocmai amuzant, pentru că, şi aşa sensibil cum eşti, ele îţi vor submina încrederea, siguranţa, stabilitatea, şi vei merge ca pe gheaţă subţire, ca pe cioburi de sticlă, îngrijorat până peste poate de orice hop.

HOROSCOP 2015 PESTIUn fleac poate deveni în ochii tăi o catastrofă, un banal motiv de îngrijorare poate căpăta cote alarmante, şi asta numai din cauza acestor aspecte fragile. Punctele culminante pot fi în ianuarie-februarie când Luna Neagră va forma o opoziţie dificilă cu Neptun din zodia ta (aspect unicat în viaţă) şi al doilea va fi când Jupiter se va opune lui Neptun în septembrie-octombrie (alt eveniment unicat în viaţă), ca atare trebuie să fii pregătit pentru un an destul de fragil mai ales în plan emoţional şi psihic. Acestea vor fi punctele tale nevralgice cu care trebuie să umbli că mănuşi. Prudenţa ta va ajunge la cote imense încât… vei sufla şi-n iaurt.

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top