Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 11 noiembrie 2016

Capricornii nu stiu cum sa trateze vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Au si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare vor auzi ceva din extrema cealalta.

Horoscop 11 noiembrie 2016 – alege zodia sau continua sa citesti mai jos articolul

Berbec – Horoscop 11 noiembrie 2016

Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

Taur Horoscop 11 noiembrie 2016

Daca tu nu ai solutii la situatia care te framanta, priveste cu detasare in jur, pentru ca solutiile pot aparea de oriunde. Poate nu primesti sfaturi concrete, foarte bine conturate sau argumentate, ci ideile cele mai bune pot veni si pe cai mai subtile, sub forma unor coincidente ciudate, a unor sclipiri de moment, a unor asemanari izbitoare cu ceea ce se petrece in viata altora. Invata sa captezi din jurul tau orice mic detaliu, aparent neinsemnat si banal, dar care, asezat la locul lui in puzzle, se va dovedi a fi piesa esentiala. Fii deci atent la toate semnalele care iti parvin pe diverse cai, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare!

Gemeni Horoscop 11 noiembrie 2016

Esti pregatit mental si psihic sa pornesti o aventura noua. Poate te bate gandul sa incepi o afacere, sa iti schimbi serviciul, sa te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai astepti? Momentul estre perfect pentru a-i da startul cu entuziasm, cu incredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism si apoi tine-te de drumul ales cu insistenta, convins ca la final te asteapta exact ceea ce visezi. Chiar daca pornesti pe acest drum fara sa detii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te ingrijora. Multe vor aparea pe parcurs, deci cel mai important e sa-i dai startul: restul vine de la sine in forma si in momentul potrivit.

Rac Horoscop 11 noiembrie 2016

Adu-ti aminte ce frumos si ce bine ai depasit in trecut unele hopuri similare, si repeta reteta de succes din acele vremuri. Nu e prima oara cand treci prin astfel de momente si ai rezolvat totul cu brio, ai depasit impasul, ai invatat lectia cea mai adecvata, deci de ce te temi? Ai experienta necesara pentru a trece si de aceasta data pentru un moment fragil, deci linisteste-te. Nu exagera cu ingrijorarea si cu lamentarile, si asteapta cu optimism si rabdare sa se calmeze spiritele. Vei vedea ce bine se rezolva toate, daca privesti spre trecut intr-o nota pozitiva, spunand: daca atunci am putut, pot si acum!

Citeste si: Previziuni karmice 7-13 noiembrie 2016. O saptamana a diversitatii

Leu Horoscop 11 noiembrie 2016

Chiar daca au loc unele evenimente nu tocmai fericite in viata ta, nu trebuie sa le acorzi mai multa importanta decat merita. Sunt chestiuni inerente in orice casa: de exemplu se mai nasc si conflicte intre parinti si copii sau tensiuni in cuplu care planeaza peste toti ai casei ca un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai usor bomba, aratand iubire si imensa intelegere parintilor lor, care vin nervosi acasa. Daca tu esti cel tanar, copilul casei, retrage-te din tirul parintilor, si accepta-le nazurile, pentru ca le vor trece repede. Dar daca tu esti parintele nervos, nu-ti elibera nervii pe copii, pentru ca ei nu au nicio vina ca tie ti-au mers toate anapoda astazi. Nu face o drama din nimic!

Horoscop 11 noiembrie 2016

Fecioara 11 noiembrie 2016

Chiar daca nu esti intotdeauna tratat asa cum se cuvine, ridica-te pentru drepturile tale. Nu te lasa invins de altii cu mai mult tupeu sau cu mai multa putere. Nimic nu le da lor dreptul de a te persecuta, de a te domina, de a te da deoparte, de a-ti lua ceea ce iti apartine, ca atare, daca vezi ca ai fost tratat eronat sau injust, ia atitudine imediat pentru a recupera ce este al tau. Lupta pentru dreptate, pentru adevar, pentru lege, nu lasa pe altii sa te priveze de aceste valori care ti se cuvin, deci, oricat de greu ar fi drumul catre victorie, merita sa pornesti razboiul! Nu renunta, insista, poti obtine ceea ce pe merit e pus deoparte pentru tine!
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top